Doneaza o Biblie pentru misiune in Oltenia si Muntii Apuseni (14-16 August)
Adăugată de Slujire in 21/06/2015, citită de 1.248 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Doneaza o Biblie pentru misiune in Oltenia si Muntii Apuseni (14-16 August)
Libraria Maranatha organizeaza pentru al 3-lea an consecutiv o actiune de misiune crestina in perioada 14-16 August, in cele mai izolate catune din Muntii Apuseni si din Oltenia (in jud. Mehedinti). Actiunea va consta in distribuirea gratuita de Biblii familiilor si persoanelor care locuiesc in aceste zone izolate. 
 
Scopul acestei actiuni de misiune crestina este sa ajungem si sa oferim cate o Biblie acelor persoane care locuiesc foarte izolat, care nu au acces la o biserica crestina neoprotestanta si care nu au o Biblie in casa. In atentia noastra vor fi numai catunele foarte izolate, cu case risipite prin paduri, prin vai si poieni, locuri greu accesibile. Cele mai multe zone sunt greu accesibile chiar si cu masini de teren, de aceea, cel mai mult se va merge pe jos.
 
In anul acesta vom patrunde in una dintre cele mai frumoase si vestite zone din Muntii Apuseni (din motive obiective, nu vom numi aici aceasta zona). Traseul pe care trebuie sa il parcurgem in anul acesta este de 116 km care se vor imparti la echipele de tineri care vor participa alaturi de noi. De aceea, avem nevoie de tineri care sunt dispusi sa vina alaturi de noi in aceasta misiune si care au conditie fizica.
 
A doua parte a actiunii se va desfasura in judetul Mehedinti, unde am ales la fel ca in Muntii Apuseni, zone izolate. Planul nostru este sa patrundem si in zona Olteniei cu acest proiect de misiune, oferind Biblii in mod gratuit, persoanelor si familiilor care locuiesc in cele mai izolate localitati din acest judet.
 
Pentru ca acest proiect de misiune crestina sa se poata desfasura, avem nevoie de Biblii. Pana in acest moment dispunem de 400 de Biblii, mai avem nevoie de inca 1600 de Biblii ca sa acopere necesarul estimat de noi pentru cele doua zone de misiune.
 
O Biblie ne costa 21 de lei, sau 4,67 euro, sau 5.30 dolari
 
Facem un apel la toti cei care doresc si pot sa ne sprijine in mod direct cu Biblii sau cu fonduri pentru cumpararea Bibliilor. Avem nevoie de aceste Biblii pana maxim in 13 August pentru proiectul din Apuseni si pana maxim pe 15 Septembrie pentru proiectul din Oltenia (jud. Mehedinti).
 
Dupa finalizarea acestui proiect, se va realiza un material video cu imagini din acest proiect de misiune cat si interviuri cu cei care au participat.  Astfel, fiecare dintre dvs, cei care ne veti sustine cu Biblii, cu fonduri pentru cumpararea de Biblii sau in rugaciune veti putea urmari video modul in care acest proiect s-a desfasurat.
 
 
Cum puteti contribui
 
 
- Doneaza direct Biblii
 
 
Daca ai acasa Biblii care pot fi donate in misiune, le poti trimite pe adresa:
 
 
MISIUNEA SPERANTA PENTRU ROMANIA

COM SEPREUS, JUD. ARAD, NR 19

Tel: 0749 402 098
 
 
- Doneaza fonduri pentru cumpararea de Biblii
 
 
O Biblie pentru misiune costa 21 lei. In masura fondurilor primite vom cumpara Biblii pentru a acoperi necesarul pentru cele doua proiecte.
 
 
Poti dona fonduri folosind modalitatile de mai jos:
 
 
1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
 
2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/
 
3. Doneaza in conturile bancare de mai jos, deschise pe numele Asociatiei crestine de misiune si caritate ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, la BCR sau Raiffeisen Bank:
 
 
 LA BCR

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU
 
 
LA RAIFFEISEN BANK

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338

IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 975

Code Swift: RZBRROBU
 
 
 
Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Tel: 0749 402 098


Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”