Drama teribila in familia unui pastor din SUA
Adăugată de DanaDobre in 08/06/2015, citită de 4.282 ori
Autor: Afirmativ.com, Categorie: Internațional
Drama teribila in familia unui pastor din SUA

Un pastor din Carolina de Nord trece printr-o tragedie cutremuratoare. Cei doi copii au murit in urma unui accident de masina petrecut acum cateva zile.

Gentry Eddings si sotia sa Hadley, insarcinata in 8 luni se intorceau acasa de la o nunta in familie impreuna cu fiul lor Dobbs, in varsta de 2 ani.

La un moment dat, un camion comercial care circula cu viteza a lovit masina cu putere, ceea ce a dus la moartea celui mic si la accidentarea grava a sotiei insarcinate. Aceasta a fost dusa de urgenta la spital pentru o operatie de cezariana in incercarea de a salva copilul nenascut. Din nefericire, copilul a murit cateva ore mai tarziu.

Gentry Eddings, pastor asistent la Forest Hill Church, si-a amintit cu lacrimi in ochi, in fata adunarii, de clipele fericite pe care le-a petrecut alaturi de fiul lui de doi ani si cat de entuziasmat era in asteptarea celui de-al doilea copil al familiei.

David Chadwick, pastorul din Forest Hill Church, a spus ca intreaga adunare este alaturi de familia Eddings. „Gentry si Hadley sunt iubiti de noi toti. Sunt oameni cu o integritate morala enorma. Amandoi au o credinta profunda, dar vor trece prin momente forte grele in zilele si saptamanile ce vor urma… Nu exista cuvinte pentru a descrie cat de tristi se simt acum… E greu pentru o familie sa piarda un copil, cu atat mai mult doi si atat de mici.”

Pastorul si sotia il iarta pe tanarul care a provocat tragedia

Matthew Deans, 28 de ani, soferul camionului care a provocat teribilul accident a fost acuzat de omor prin imprudenta si pentru ca a circulat cu viteza mare in oras.

Cu toata durerea pricinuita de moartea celor doi copii, David Chadwick si sotia lui, au spus membrilor bisericii ca il iarta pe tanarul care a provocat tragedia.

Sursa: Christian Today


Știre preluată de pe Afirmativ.com
Domnul sa le dea putere si sa ii mangaie!
Adăugat în 09/06/2015 de bneli07
Opțiuni