Libraria Crestina Maranatha o ajuta pe Timeea sa invinga in lupta cu cancerul in faza terminala
Adăugată de Slujire in 07/05/2015, citită de 2.202 ori
Autor: Libraria Maranatha, Categorie: Diverse
Libraria Crestina Maranatha o ajuta pe Timeea sa invinga in lupta cu cancerul in faza terminala

Timeea Asanache are 15 ani si a fost diagnosticata in toamna lui 2014 cu cancer in stadiu terminal desi nimic nu prevestea lucrul acesta. Familia Asanache se lupta pentru a reusi sa obtina resursele financiare necesare pentru a putea oferi fetitei lor cel mai bun tratament impotriva cancerului.

 

Medicii din Romania nu pot face nimic pentru Timeea, de aceea, singura sansa pentru ea este tratamentul in strainatate. Suma de care Timeea are nevoie este extrem de mare. De aceea, familia Asanache a apelat la toate modalitatile pentru ca sa se poata obtina resursele financiare necesare pentru tratamentul Timeei.

 

Cazul ei a fost publicat pe multe bloguri si site-uri crestine, a fost prezentat si la Antena 3, si din fericire o mare parte din suma necesara tratamentului a fost stransa.

 

Timeea a inceput tratamentul in Italia insa se pare ca nici aici sansele nu sunt prea mari pentru Timeea. O raza de speranta a venit de la o clinica din SUA, insa costurile ajung la peste 250 000 de dolari, fara a mai pune in calcul costurile de transport, cazare, hrana etc, pentru parintii Timeei care trebuie sa fie permanent langa ea.

 

Familia Asanache este o familie de frati crestini, fratele Asanache Marcel slujind ca pastor. Libraria Maranatha este alaturi de aceasta familie de frati greu incercata.


Libraria Maranatha, cu ajutorul dvs, clientii nostri, a donat pentru Timeea suma de 1000 de lei pana in acest moment. De asemenea, vom continua sa o sustinem pe Timeea regulat sperand si rugandu-ne ca Domnul sa se atinga de ea si sa ii aduca vindecare.

 

Pentru ca ajutorul pe care il oferim pentru Timeea se datoreaza dvs, clientii nostri, Libraria Maranatha va va tine la curent cu stadiul si progresul tratamentului. Ne dorim ca Domnul sa aduca ziua cand Timeea va fi declarata vindecata.

 

Pentru cei care doriti sa o ajutati in mod direct pe Timeea, mai jos va oferim conturile bancare ale familiei Asanache unde puteti dona pentru Timeea.

 

 

Va reamintim ca, orice comanda de carte crestina, Biblii sau cadouri crestine la Libraria Maranatha, devine un ajutor umanitar pentru copii bolnavi de cancer si leucemie, copii strazii, batranii strazii, copii orfani, mame vaduve, etc.

 

Cu respect

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro


Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni