Summitul de Integritate pentru Prosperitate, Timișoara, Miercuri, 22 Aprilie, 2015
Adăugată de Softy in 15/04/2015, citită de 1.620 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Summitul de Integritate pentru Prosperitate, Timișoara, Miercuri, 22 Aprilie, 2015

Afaceri de mare succes, bazate pe INTEGRITATE !

Summitul de Integritate pentru prosperitate va avea loc la City Business Center din Timișoara, eveniment derulat anual și aflat la a treia ediție pentru promovarea integrității ca element cheie al succesului în dezvoltarea mediului public și privat.
Ediția de anul acesta va urmări ca obiectiv general identificarea și propunerea de soluții inovative în vederea dezvoltării unui climat antreprenorial integru, crearea unui spaţiu destinat promovării unei culturi a integrităţii, a unui model de antreprenoriat social pentru schimbarea abordării vieții profesionale bazată pe valori.

 ·    Data: 22 Aprilie 2015
 ·    Locul: City Business Center, Timișoara – Str. Coriolan Brediceanu 10
 ·    Ora 16:00

Societatea românească a ultimilor ani s-a confruntat cu o criză a valorilor autentice şi cu o rezervă în a aborda integritatea şi conformitatea ca soluţii pentru dezvoltarea unui antreprenoriat sănătos. În acest context, Summitul integrității își propune ca principal obiectiv conturarea şi promovarea unui model de antreprenoriat social integru, pe care tinerii antreprenori şi nu numai, să îl poată multiplica prin forţa exemplului propriu.

Participanţii la eveniment vor fi reprezentanţi ai mediului de afaceri, mediului academic, instituţiilor publice cu rol în stimularea dezvoltării antreprenoriatului şi societăţii civile. Vă invităm să faceți parte din elita celor care vor participa la Summitul de integritate pentru prosperitate din 22 Aprilie 2015, City Business Center Timișoara.

Așteptăm cu mare interes confirmarea dumneavoastra la adresa de email summitul-de-integritate@emanuel.ro sau vă puteți inscrie la
www.summitul-de-integritate.ro

Vă stăm la dispoziţie pentru orice informaţii suplimentare sau clarificări.
Echipa Summitului de Integritate


Știre preluată de pe summitul-de-integritate.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni