Conferinta Peniel 2015
Adăugată de Softy in 13/03/2015, citită de 2.123 ori
Autor: Lucian Oniga, Categorie: Evenimente
Conferinta Peniel 2015

cea de-a 19-a Conferinta Nationala de Tineret "Peniel" va avea loc la Cluj-Napoca, oras nominalizat in acest an drept Capitala Tineretului European. La 10 ani de la ultima conferinta nationala de tineret Peniel organizata in Cluj, Sala Sporturilor va fi din nou gazda evenimentului nostru. Acum insa va asteapta o conferinta complexa: la timpul de inchinare ne vor sluji echipe muzicale cu experienta, diversi vorbitori cunoscuti la nivel national ne vor aduce mesaje proaspete si relevante, veti avea ocazia sa alegeti intre 10 seminarii facultative, sa participati la un maraton de necurmata lauda, inchinare si de citire a Bibliei, si sa va implicati in sustinerea mai multor proiecte de ajutorare. Pe lânga acestea, vom avea si o sesiune in care, impreuna, vom celebra primii 20 de ani de slujire Peniel!

Vino si tu sa auzi ce are Dumnezeu pregatit pentru tine! Te asteptam, indiferent de vârsta!

Mai multe detalii:
1. Data: 1-2 mai 2015
2. Locatia: Sala Sporturilor "Horia Demian", Cluj-Napoca
3. Titlul: Celebrate - Sarbatoreste Viata!
4. Motto: "Bucurati-va totdeauna in Domnul!"Filipeni 4:4

5. Mesajele biblice vor fi rostite de: Ionut BENEA (Cluj), Stefan COMAN (Bucuresti), Doru CIRDEI (Chisinau) si Gabi ZAGREAN (Beclean).

6. Vor sustine diverse seminarii: Adi Fisca (Despre inchinare), Iuliu Centea (Cheia trezirii spirituale), Rick Cunningham (Umplerea cu Duhul Sfânt: moft sau necesitate?), Alin Padureanu (Integritatea: vis sau realitate?), Flaviu Coman (Cât de departe e prea departe?), George Gavrus (Misiunea transculturala), Ioana Sandescu (Lupta impotriva traficului de persoane), Dan Dragan (Puterea drogului vs. puterea Domnului), GradySmalling (Cum sa ierti chiar daca nu uiti?) si Iosif Ton (Triumful bunatatii intr-o lume a rautatii).

7. In inchinare vom fi condu?i de echipe precum: Peniel Band, Decean, Revers, Corul Zorilor, Not an Idol si altii.
8. Contributia pentru participare: 40 lei/pers. - se va achita in avans, individual sau de catre liderul de grup care va va insoti, in conturile Fundatiei Peniel aflate aici: http://peniel.ro/despre-noi/implica-te/.

9. Programul conferintei:

Vineri, 1 mai:
 9.00 - 11.00  Sesiunea 1 - Inregistrarea participantilor
11.00 - 13.00  Ionut Benea si Stefan Coman
16.00 - 17.30  Seminarii paralele
18.00 - 20.00  Sesiunea 2 - Doru Cirdei
21.00 - 22.00  Inchinare / concert - Not An Idol (Chisinau)

Sâmbata, 2 mai:
10:00 - 12:00 sesiunea 3
13:00 - 16:30 picnic, timp liber
17:00 - 19:00 sesiunea 4 - Gabi Zagrean

10. Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul aflat pe www.peniel.ro. Locurile sunt limitate, asa ca, inscrierea cât mai rapida reprezinta un avantaj! Validarea participarii se va face prin plata in avans a contributiei pentru participare in conturile prezentate si in pagina formularului de inscriere. In momentul inregistrarii online, va rugam sa bifati si seminarul optional la care doriti sa participati.
11. Daca aveti nelamuriri legate de inscriere, va rugam sa luati legatura cu Delia Sofronie la: [email protected] sau tel. 0721-031.198.

12. Organizatorii Peniel nu vor asigura cazarea participantilor. Pentru a va rezolva singuri cazarea in familii, va rugam sa luati legatura direct sau prin pastorul dv. cu crestinii din Cluj! De asemenea, va puteti caza si la locatiile pe care vi le vom pune la dispozitie in curând pe pagina noastra de web sau pe www.facebook.com/peniel.ro. In cazul in care aveti nevoie de asistenta, va rugam sa luati legatura cu Dennis Lung la: [email protected] sau tel. 0753-847.210.

NOTE:
1. Conferinta Peniel va fi transmisa in direct de catre televiziunea Alfa Omega (www.alfaomega.tv). De asemenea, va fi transmisa live si de catre alte radiouri crestine.
2. Misiunile si organizatiile crestine care doresc sa-si promoveze lucrarea la Conferinta Peniel, in format video (max. 2 min.) sau in paginile brosurii conferintei, sunt rugate sa ia legatura cu Florin Iosif la: [email protected] sau tel. 0733-545.766.
3. Cei care doresc sa vina cu diferite standuri de carte sau de prezentare a altor lucrari crestine sunt rugati sa ia legatura cu Chiva Danciu la: [email protected] sau 0740-010.552.

Pentru ca Dumnezeu sa binecuvânteze aceasta lucrare, haideti ca, pâna la data conferintei, in fiecare zi de marti sa venim cu post si rugaciune inaintea Lui. Fie ca Dumnezeu sa primeasca jertfa noastra!

In numele echipei Peniel,

Lucian Oniga


Știre preluată de pe www.peniel.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni