1000 de Biblii au fost oferite gratuit de Libraria Crestina Maranatha in Tara Motilor
Adăugată de Slujire in 18/02/2015, citită de 2.294 ori
Autor: Libraria Maranatha, Categorie: Diverse
1000 de Biblii au fost oferite gratuit de Libraria Crestina Maranatha in Tara Motilor

 

 

Misiunea incredintata de Isus ucenicilor Sai a fost aceea de a vesti Evanghelia, Vestea Buna a mantuirii tuturor oamenilor. Misiunea aceasta ne revine si noua astazi, cei care L-am cunoscut pe Hristos si care am devenit ucenicii Lui. Un ucenic a lui Isus nu poate fi decat misionar.


Un ucenic a lui Isus va cauta mereu si mereu cai si metode ca Evanghelia sa ajunga la cei care nu Il cunosc pe Mantuitorul. In vara aceasta, peste 40 de tineri crestini si-au lasat deoparte lucrul si preocuparilor lor pentru o actiune de misiune crestina in cele mai izolate zone din Muntii Apuseni. Actiunea a constat in distribuirea din casa in casa a peste 1 000 de Biblii oamenilor din Tara Motilor, zona Arieseni - Avram Iancu (judetul Alba).


Alaturi de noi au participat peste 40 de tineri din judetele: Bihor, Alba, Arad si Caras Severin. Am strabatut poteci izolate si inguste, sate si catune parca uitate de lume, dar inca locuite de Moti, oameni primitori si harnici. In cea mai mare parte oamenii au fost primitori si au acceptat cadoul nostru, o Biblie, Cuvantul lui Dumnezeu. Ne dorim ca toti cei care ne-au primit in casa lor, toti cei care au primit o Biblie din partea noastra, sa primeasca binecuvantarea lui Dumnezeu si Duhul Sfant sa lucreze, sa le miste inimile, sa Il cunoasca si sa Il primeasca pe Isus ca Domn si Mantuitor in viata si inimile lor.


Aceasta actiune de misiune crestina a fost organizata si sustinuta de catre Libraria Crestina Maranatha cu o donatie de 500 de Biblii si de catre frati din tara si din strainatate carora le multumim.

 

Libraria Crestina Maranatha are un scop umanitar si de misiune crestina. Veniturile (profitul net) al Librariei Maranatha este directionat catre cazuri umanitare si proiecte de misiune crestina de genul acesta, acesta fiind scopul Librariei Maranatha.

 

Astfel, orice comanda de Biblii, carti crestine sau cadouri crestine comandate la Libraria Maranatha se transforma in ajutor umanitar sau ne trimite pe noi in actiuni de misiune crestina.

 

Va multumim pentru ca sunteti clientii nostri si partenerii nostri in aceste actiuni de misiune crestina.

 

VEZI VIDEO AICI

Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro


Știre preluată de pe www.librariamaranatha.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni