Un batranel singur si neputincios a primit o soba noua, lemne de foc, alimente si paine
Adăugată de Slujire in 11/02/2015, citită de 1.405 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Un batranel singur si neputincios a primit o soba noua, lemne de foc, alimente si paine

Domnul Ghergar este un batranel singur si neputincios din satul Vidra, comuna Varfurile, jud. Arad. Acesta are peste 80 de ani si se deplaseaza foarte greu. Are o mica pensie, iar cea mai mare parte din ea este cheltuita pe medicamente. Domnul Ghergar este in atentia asociatiei noastre umanitare din 2007. La inceputul iernii am descoperit ca soba pe care o are este foarte veche, in multe locuri era crapata, afuma si nu mai facea caldura. Soba veche era din tabla, dupa cativa ani aceasta crapa, iar caldura tine doar cat se pune pe foc. De asemenea, domnul Ghergar nu avea lemne de foc. Din mica lui pensie nu isi poate permite sa isi procure lemnele de foc. Incepand cu 2007 in fiecare an lemnele de foc ii sunt cumparate de catre asociatia noastra umanitara. In urma apelului nostru, cu ajutorul sponsorilor si donatorilor nostri, domnul Ghergar a primit din partea noastra cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, o soba noua din teracota (pentru caldura si gatit), i-au fost cumparate lemnele de foc pentru toata iarna, a primit un pachet consistent cu alimente si i-a fost platita painea pe o luna de zile. Va multumim ca ati fost alaturi de domnul Ghergar si i-ati facut aceasta binefacere de Sarbatori. Alaturi de noi in aceasta actiune a fost si Libraria Crestina Maranatha. Aceasta a oferit domnului Ghergar painea pentru o luna de zile. O parte din veniturile obtinute din vanzarea de carti crestine, Biblii si cadouri crestine din perioada Octombrie - Decembrie 2014 in cadrul Librariei Maranatha, au fost directionate catre acest proiect umanitar, prin sustinerea cu paine a batranilor singuri si neputinciosi.

De asemenea, va reamintim ca orice comanda de carti crestine, Biblii sau cadouri crestine de la Libraria Maranatha, se transforma in ajutor umanitar pentru: batranii strazii, copii strazii, familii sarace, copii bolnavi de cancer si leucemie, etc.

 

Cu respect

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”