Lucrarea în echipa Wycliffe, ultimul trimestru – Hajni și Mihai + VIDEO
Adăugată de wycliffe.romania in 19/12/2014, citită de 2.609 ori
Autor: Wycliffe, Categorie: Misiune
Lucrarea în echipa Wycliffe, ultimul trimestru – Hajni și Mihai + VIDEO

Hajni și Mihai Dumitriu sunt membrii ai Bisericii Baptiste Speranța Oradea și s-au alăturat organizației misionare Wycliffe din 2011, respectiv 2013.

Sărbători binecuvântate de Domnul Isus!

Un subiect la care am meditat în acestă perioadă și care am vrea să-l împărtășim cu dumneavoastră, este adoptarea  de către creștini, și desigur și de misionari, a unui mod de viață modest. Noi ne-am gândit că într-o societate care aproape că e dezgustată de modestie și care ne spune că trebuie să avem tot ce are și vecinul, acestă valoare are nevoie de resuscitare. Am vrea să știm ce credeți voi despre asta și ce înseamnă pentru voi a trăi modest. Scrieți-ne!

Iată pe scurt câte ceva din activitățile noastre din toamnă până acum:

• Timp de aproape 3 luni, am lucrat la noul site Wycliffe România. Acest nou site dă posibilitatea cititorului să corespondeze direct cu misionarii, să-i adopte în rugăciune sau financiar, să doneze prin intermediul Paypal, să scrie comentarii la articole, comentarii care sunt trimise automat prin email misionarului despre care este articolul. De asemenea noul site este optimizat pentru vizualizare de pe mobil sau tabletă.

• Pe 13-14 octombrie, am organizat Zilele deschise Wycliffe, la care a fost invitată Luminița Prisecaru, misionar în traducerea Bibliei în Etiopia. În ciuda promovării participarea a fost mult sub așteptări. Rugați-vă pentru mai mare interes! Am folosit această ocazie pentru a filma un interviu cu Luminița în vedera creării unor materiale video de promovare a lucrării Wycliffe. Aici găsiți un clip făcut pentru Crăciun:

• Domnul ne-a pus pe inimă să organizăm o întâlnire lunară de rugăciune pentru misiune, pentru a mijloci, atât pentru misionarii Wycliffe România, cât și pentru alții, Pentru următoarea întâlnire consultați: wycliffe.ro/intalnire-rugaciune.

• “Ziua Mondială a Bibliei” a fost celebrată pe 13 noiembrie la Liceul Baptist din Timișoara, unde Wycliffe România, reprezentată de Jeroen van Velden (directorul organizației) și Mihai, a fost prezentă lansând provocarea de implicare în misiune.

Detalii


Știre preluată de pe wycliffe.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni