Pedeapsa cu moartea pentru cei care aduc ilegal Biblii: In ce tara se aplica aceasta lege
Adăugată de DanaDobre in 18/12/2014, citită de 3.616 ori
Autor: Afirmativ.com, Categorie: Internațional
Pedeapsa cu moartea pentru cei care aduc ilegal Biblii: In ce tara se aplica aceasta lege

Guvernul saudit a adoptat o noua lege care pedepseste cu moartea pe oricine incearca sa intre ilegal cu Biblii in tara. Intr-o declaratie oficiala, guvernul saudit impune pedeapsa cu moartea pentru cei care aduc droguri ilegale in tara, precum si publicatiile care au continut religios, altul decat cel islamic.

Acest lucru inseamna ca, daca cineva incearca sa aduca Biblii sau literatura de evanghelizare in Arabia Saudita, materialul va fi confiscat iar detinatorul acestuia va fi inchis si condamnat la moarte ulterior, relateaza societatea misionara Heart Cry.

“In lumea moderna actuala exista foarte multe posibilitati pe care crestinii le pot folosi pentru a proclama Evanghelia. Nu uitati ca Dumnezeu ne da posibilitatea de a vorbi cu putere tuturor, de aceea dorim sa va rugati pentru ca glasul Lui Dumnezeu sa se auda si in Arabia Saudita”, scrie societatea misionara pe site-ul propriu.

Arabia Saudita este locul de nastere al Islamului. Din centrul sau de la Mecca, islamul afecteaza vietile a sute de milioane de oameni din multe culturi, informeaza Acontecercristiano.


 

Știre preluată de pe Afirmativ.com
Ma intreb... Cum oare de exista asa de multi oameni care isi risca viata pentru distractie (bungee jumping si alte lucruri similare) sau celebritate/faima dar asa de putini oameni care sa-si riste viata pentru Domnul? Dar oare noi, care ne numim crestini, pentru ce traim? Pentru distractie? Sau pentru Domnul?
Adăugat în 19/12/2014 de cst179
Da, asa este, aveti dreptate. Asta e lumea in care traim, din pacate...
Adăugat în 20/12/2014 de DanaDobre
Opțiuni