Evanghelia se raspandeste de-a lungul Amazonului: Barca cu Biblii a distribuit peste 15.000 de exemplare
Adăugată de DanaDobre in 01/12/2014, citită de 3.729 ori
Autor: Afirmativ.com, Categorie: Semnele sfârșitului
Evanghelia se raspandeste de-a lungul Amazonului: Barca cu Biblii a distribuit peste 15.000 de exemplare

Matei 24:14 „Evanghelia aceasta a Imparatiei va fi propovaduita in toata lumea, ca sa slujeasca de marturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfarsitul”

Barca Bibliei a distribuit timp de 75 de zile, mai mult de 15.000 de Biblii in diferite comunitati riverane ale fluviului Amazon, de-a lungul a doua state braziliene.

Proiectul initiat de Societatea Biblica din Brazilia (SBB) a vizat opt localitati cu scopul de a permite comunitatilor sa aibe acces la Cuvantul lui Dumnezeu.

La bordul navei a fost organizat un Muzeu al Bibliei, relateaza acontecerchristiano. „Toti voluntarii care au participat la programul Barca Bibliei, s-au implicat cu multa dragoste si daruire in misiunea SBB. Am vizitat mai multe comunitati si cu siguranta, multe vieti au fost transformate de Cuvantul lui Dumnezeu”, a declarat Reuel Klayber Ferreira, secretar regional al SBB din Belem, oras-port brazilian cu 1.400.000 de locuitori, asezat in apropiere de varsarea Amazonului in Atlantic.

In cele doua luni si jumatate de munca au fost momente de mare bucurie, in ciuda tuturor dificultatilor intampinate, a spus Ferreira. „Barca Bibliei a fost blocata in nisip dupa o furtuna puternica, apoi elicea s-a lovit de o stanca, deteriorandu-se. Am reusit sa depasim insa toate obstacolele”, a continuat Ferreira.

Programul Barca Bibliei este parte a proiectului „Lumina in Amazon” si se adreseaza comunitatilor riverane din regiunea Amazonului. In proiect sunt incluse doua barci: una formata din cabinete medicale, iar cealalta este Barca Bibliei, pentru ajutor spiritual.


 

Știre preluată de pe Afirmativ.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni