Doneaza o Biblie pentru oamenii din catunele izolate din Muntii Apuseni
Adăugată de Slujire in 16/06/2014, citită de 1.961 ori
Autor: Libraria Maranatha, Categorie: Diverse
Doneaza o Biblie pentru oamenii din catunele izolate din Muntii Apuseni

Libraria Maranatha in colaborare cu 35 de tineri de la Biserica Penticostala Sebis, jud. Arad, organizeaza o actiune de misiune crestina in perioada 18-20 Iulie, in zona Muntilor Apuseni pentru distribuirea de Biblii familiilor si persoanelor care locuiesc izolate in aceste zone.

 

Pentru aceasta actiune Libraria Maranatha sponsorizeaza 500 de Biblii. In aceasta actiune vom distribui Biblii in cele mai izolate zone din Muntii Apuseni. Avem in vedere aici nu localitatile ci doar catunele izolate si casele risipite pe Munti. La acesti oameni dorim sa le oferim Biblia, Cuvantul lui Dumnezeu.


Pentru aceasta actiune avem nevoie de peste 1 000 de Bibliidin care 500 de Biblii deja au fost cumparate de catre Libraria Maranatha. Actiunea se desfasoara pentru a doua oara consecutiv. Anul trecut, alaturi de Libraria Maranatha au participat 35 de tineri din judetele: Arad, Bihor, Caras Severin, Cluj si Dolj. Au fost impartite peste 1 000 de Biblii in zona de catune Bulzestii de Sus, jud. Hunedoara. In anul acesta actiunea va fi de o amploare mai mare, avand de acoperit o zona mult mai intinsa: din Com. Varfurile, pana inspre Campeni si Arieseni. Vom merge numai in catune, numai la familiile care traiesc foarte izolat in aceste zone. Toti cei care doresc sa participe alaturi de noi, trebuie sa aiba o minima conditie fizica pentru ca va fi foarte mult de mers pe jos, foarte mult de urcat.


Insa pana atunci, pentru a putea desfasura aceasta actiune in conditii optime, mai avem nevoie de cel putin 500 de Biblii, pentru care credem ca Domnul va purta de grija si va misca inimi care se vor ingriji sa le avem pana in Iulie.


Facem un apel la toti fratii care doresc sa doneze Biblii sau fonduri pentru Biblii sa ne ajute.

Cei care doresc sa doneze Biblii, va rugam sa le trimiteti prin posta pana in data de 17 Iulie, la adresa:

 

LIBRARIA MARANATHA

COM SEPREUS, JUD. ARAD, NR 19

 

Cei care doriti sa faceti donatii pentru a putea cumpara numarul necesar de Biblii, va rugam sa folositi datele de mai jos:

 

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.librariamaranatha.ro/doneaza-libraria-maranatha

2. Doneaza prin PayPal, aici: http://www.librariamaranatha.ro/doneaza-libraria-maranatha

3. Doneaza prin transfer bancar, in conturile asociatiei crestine Misiunea Speranta pentru Romania, de mai jos:

 

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002 
COD SWIFT: RNCBROBU

 

Va reamintim ca Libraria Maranatha apartine si este gestionata de catre asociatia crestina ,,Misiunea Speranta pentru Romania''. Scopul Librariei Maranatha este generarea de venituri din vanzarea de carti crestine si Biblii, care sunt apoi directionate pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie si finantarea de proiecte de misiune crestina. 

 

Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Doneaza alimente si haine pentru oamenii din catunele izolate ca bibliile nu tin de foame
Adăugat în 18/06/2014 de Darwin954
Opțiuni