Am deschis Depozitul de Biblii, locul in care gasesti orice model de Biblie
Adăugată de Slujire in 25/05/2014, citită de 2.561 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Am deschis Depozitul de Biblii, locul in care gasesti orice model de Biblie

Atunci cand am inceput lucrarea si misiunea noastra cu carti crestine, am visat sa avem un Depozit de Biblii. Era doar un vis atunci, pentru ca am inceput modest, intr-o mica garsoniera inchiriata. Visam sa avem un spatiu al nostru, mare, cu rafturi multe si pline cu Biblii pe care sa le oferim spre vanzare iar cu venitul obtinut sa ajutam copii bolnavi de cancer si leucemie sau alte cazuri umanitare. Visam la un Depozit de Biblii de unde sa avem posibilitatea sa oferim Biblii in zonele izolate, sau persoanelor care isi doresc si nu au o Biblie. Visam, doar atat puteam face atunci....

 

 

Astazi, acest vis este o realitate. Nu este meritul unui om, ci este meritului lui Dumnezeu, Cel care indeplineste orice vis care este spre Slava si Gloria Numelui Sau. Astazi, dispunem de un Depozitul de Biblii, situat in comuna Sepreus, jud. Arad, nr. 19. Depozitul este asa cum l-am visat: mare, cu multe rafturi pline cu Biblii. Oricine isi doreste o Biblie aici este locul unde o poate gasi.

 

Dar, pentru a ne face cunoscut acest Depozit de Biblii, aveam nevoie de magazine online sau librarii crestine online prin care sa ne facem cunoscuta oferta noastra de Biblii. Asa a venit idea, ca pe langa Libraria Maranatha sa lansat inca doua site-uri de prezentare de Biblii:

 

Depozitul de Biblii: www.depozituldebiblii.ro

Magazinul de Biblii: www.magazinuldebiblii.ro

 


 „Depozitul de Biblii” vine in intampinarea numarului tot mai mare de persoane care manifesta un interes deosebit de a cunoaste pe Dumnezeul Creator asa cum S-a descoperit El prin Sfintele Scripturi. Asadar, acum exista cel mai mare Depozit de Biblii din Romania care cuprinde cea mai bogata oferta de Biblii din tara. Nu mai trebuie sa cauti pe alte site-uri; tot ceea ce ai nevoie poate fi gasit accesand depozituldebiblii.ro la cele mai avantajoase preturi.

 

Oferta Depozitului de Biblii este deosebit de variata si cuprinde traduceri ale Sfintelor Scripturi in limba romana, traducerea Dumitru Cornilescu originala dar si cele revizuite gramatical, traduceri bilingve (romana-engleza).

 

Datorita numarului mare de persoane care calatoresc mult si doresc sa aiba asupra lor o Biblie, Depozitul de Biblii ofera Biblii din piele de buna calitate, cu fermoar care protejeaza copertile de umezeala si alte intemperii si o bogata paleta de Biblii de buzunar care pot fi purtate in haina si citite oricand se doreste. Si acestea sunt bine protejate printrun invelis de piele si pot fi comandate cu coperti de diferite culori si marimi.

 

Pentru cei care doresc sa aprofundeze adevarul revelat in Sfintele Scripturi, Depozitul de Biblii ofera Biblii de studiu, Biblii de studiu Thompson, Biblii cu explicatii si Biblii cu concordanta. Aceste instrumente au un rol foarte important in intelegerea corecta si mai profunda a adevarurilor Scripturii si constituie un ajutor important pentru cei perseverenti si rabdatori care doresc sa cladeasca o relatie durabila cu Mantuitorul Isus Hristos.

 

De o mare valoare spirituala sunt comentariile biblice ale Vechiului si Noului Testament care provoaca pe cei sarguinciosi la un studiu adanc al comorilor bibliei. Si incepatorii pot gasi la Depozitul de Biblii traduceri ale Scripturii care contin index de cautare, adnotari si explicatii si concordanta.

 

O categorie foarte consistenta de cercetatori ai Sfintelor Scripturi sunt tinerii parinti care au o noua preocupare: sa-si indrume copiii pe calea cea dreapta care duce in Imparatia vesnica a lui Dumnezeu. Depozitul de Biblii ofera Biblii pentru copii cu un continut adecvat copiilor de toate varstele, materiale ajutatoare pentru intelegerea corecta a celor mai importante evenimente din istoria biblica (creatia, potopul, exodul, nasterea Fiului lui Dumnezeu, viata, misiunea si moartea pe cruce a Celui nevinovat, invierea si revenirea Sa in glorie), carti cu experiente ale copiilor, povestiri biblice si jocuri biblice care dezvolta capacitatea de memorare a versetelor si de insusire a principiilor pentru o viata placuta lui Dumnezeu.

 

Magazinul de Biblii si Depozitul de Biblii va asteapta sa va bucurati de posibilitatea de a alege Biblia pe care o doriti din zecile de modele de Biblii din oferta noastra.

 

Va asteptam la

 

www.depozituldebiblii.ro

www.magazinuldebiblii.ro


Știre preluată de pe www.depozituldebiblii.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni