Lansare de carte - "Trăind pe pământ mai aproape de cer" (Cristi Boariu)
Adăugată de BenHur in 30/04/2014, citită de 1.790 ori
Autor: Cristi Boariu, Categorie: Diverse
Lansare de carte - "Trăind pe pământ mai aproape de cer" (Cristi Boariu)

Cu ajutorul lui Dumnezeu astăzi a fost lansată cartea “Trăind pe pământ mai aproape de cer” scrisă de Cristian Boariu. Cartea poate fi comandată de la Librăria Gramma sau Libraria Maranatha. Cei care doresc cartea în format PDF (electronic) o pot cumpăra de aici. Tot profitul obținut din vânzarea acestei cărți va avea ca destinație lucrarea misionară din Oltenia, jud. Gorj cât și anumite familii aflate în nevoi.

Recenzii

Cartea lui Cristi Boariu”Trăind pe pămând mai aproape de cer” cuprinde frânturi de viață, fragmente din Scriptură, reprezentând astfel o culegere de meditații profunde asupra lumii în care trăim, o lume copleșită de păcat și distrugere, care face presiuni asupra Bisericii lui Hristos. Autorul încearcă să ne motiveze la o pocăință simplă, dar autentică, bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu, cuvânt care ne mântuiește pe noi înșine și care poate servi celorlalți ca mărturie. Cartea este o chemare puternică la trezire spirituală pentru cei ce trăiesc pe pământ, dar care vor să fie mai aproape de cer. Asemenea profeților din vechime, ni se spune lămurit astăzi: ”Întoarce-te…” Pastor Cornel Răducanu (Deva)

Gândurile din cartea aceasta nu sunt destinate să delecteze mintea sau să nască emoții. Prin consistența, profunzimea și incisivitatea lor, ele sunt menite - și chiar reușesc – să stârnească dureri, spaime, bucurii, nădejdi și o dorință puternică după o pocăință sfântă, după întoarcerea la valorile originale ale creștinismului și după o relație autentică cu Domnul și Mântuitorul nostru Isus Hristos. Prezbiter Iosif Ignat (Sebeș-Alba)

Eseurile lui Cristi Boariu pot fi definite ca un mănunchi de reflecții spirituale despre ceea ce este și ce face un creștin autentic. Prin ele, autorul propune o perspectivă echilibrată asupra vieții trăită cu Dumnezeu. Echilibrul mesajelor, precum și profunzimea lor, sunt rezultatul puternicelor sale trăiri sufletești și a comunicării aproape perfecte dintre el și Cel veșnic. Pastor Teodor Dronca (Sebiș)

Cartea aceasta reușește să captiveze cititorul prin profunzimea ideilor inspiratoare care alcătuiesc tematici spirituale cu subiecte prioritare creștinului din veacul post modernist. În același timp ea reușește să tulbure liniștea pasivă a unei practici creștine de suprafață. O analiză atentă a gândurilor inovatoare expuse în carte și care sunt izvorâte din diverse narațiuni, doctrine sau evenimente biblice poate să descrie traseul unei adevărate și autentice treziri spirituale. Fiind la debutul său, autorul ne oferă o reală și promițătoare perspectiva de estetică creștină ca urmare a aprofundării textului sacru (biblic), mai ales că o face înainte de parcurgerea a trei decenii ale vieții. Certitudinea deplină și convingătoare a devotamentului cărții față de învățătura originală a Sfintelor Scripturi și față de Tatăl nostru ceresc, mă determină să recomand fără rezerve cititorilor, mai ales ca lecturarea ei este atât de atractivă și interesantă. Prezbiter Simion Buzduga (Rădăuți)


Știre preluată de pe cristianboariu.wordpress.com
Felicitări! Domnul să se bucure de ascultarea ta,fi binecuvqntat!
Adăugat în 30/04/2014 de sanda_tulics
Opțiuni