Ajuta de Paste cu alimente: copii orfani, mame vaduve, familii sarace si batrani singuri
Adăugată de Slujire in 09/04/2014, citită de 1.940 ori
Autor: Slujire Crestina, Categorie: Diverse
Ajuta de Paste cu alimente: copii orfani, mame vaduve, familii sarace si batrani singuri

Ca in fiecare an, asociatia noastra caritabila organizeaza de Paste o actiune de ajutor umanitar cu alimente pentru zeci de familii sarace. Si in acest an, in atentia noastra sunt copii orfani, crescuti de un singur parinte sau de bunici, mame vaduve, batrani singuri si neputinciosi si familii sarace. In total, peste 500 de persoane vor beneficia de ajutorul nostru cu alimente de Paste.

Toate aceste persoane si familii pe care le vom ajuta, locuiesc in cele mai sarace zone din Romania. In atentia noastra se vor afla in mod prioritar copiii orfani, care sunt crescuti de bunici sau de un singur parinte. Multi dintre acestia au conditii precare de locuit, si supravetuiesc numai din alocatia copiilor sau ajutorul social. Mamele vaduve cu copii vor fi de asemenea in atentia noastra.

Cele mai multe dintre acestea nu au loc de munca, traind din alocatia copiilor sau ajutorul social. In zona Oravita-Bozovici si in zona Muntilor Apuseni sunt concentrati cei mai multi batrani pe care ii ajutam, multi dintre ei singuri si neputinciosi carora de cativa ani le aducem regulat alimente si lemne de foc.

De asemenea, familiile sarace cu multi copii sunt din nou in acest an in atentia noastra, oferindu-le si acestora pachete consistente cu alimente. Toate aceste familii si persoane care sunt ajutate de catre asociatia noastra, au fost selectate de reprezentantii nostri in urma unor anchete sociale. In acest context, in spiritul Sarbatorii de Paste, va invitam si facem un apel la dvs ca sa aducem bucuria Sarbatorii Invierii Lui Hristos si in casele acestor oameni nevoiasi. Cea mai mare nevoie a lor sunt alimentele. De aceea, dorim sa ii ajutam din nou cu cate un pachet consistent de alimente. Impreuna putem sa facem o fapta buna contribuind la ajutorarea acestor persoane.

Cum puteti ajuta:

- Cei care doriti sa donati direct alimente, puteti face lucrul acesta contactandu-ne la datele de contact de mai jos. Alimentele pe care dorim sa le oferim sunt cele de baza: faina, ulei, zahar, cozonaci, paste fainoase, cartofi, fructe, orez, etc.

- Cei care doriti, puteti dona fonduri pentru cumpararea de alimente. Ne dorim ca fiecare pachet sa fie de cel putin 100 de lei. Pentru donatii va rugam sa folositi modalitatile de mai jos.

- Puteti face comanda de carti crestine, Biblii, cadouri pentru crestini, etc, de la Libraria Crestina Maranatha. Aceasta librarie apartine asociatiei noastra si are caracter umanitar. Oirce comanda devine un ajutor umanitar. Veniturile din vancarea de carti crestine si Biblii sunt directionate catre cazuri umanitare si proiecte de misiune.

Pentru intregul proiect vom avea nevoie de 10 000 lei, ceea ce inseamna 100 de familii ajutate! La finalul proiectului vom posta o galerie foto si un material video cu familiile ajutate cat si interviuri video cu mesajul de multumire al beneficiarilor pentru sponsori.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: [email protected] sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Pentru cei care doriti sa faceti donatii, va rugam sa folositi modalitatile de mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

3. Prin transfer bancar, aici:

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT:RNCBROBU

Cu respect,

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro

Cei care doresc sa ajute acest proiect de misiune crestine, o pot face comandand Biblii de la:

www.librariadebiblii.ro

www.bibliidestudiu.ro

www.bibliidelux.ro

www.bibliidevanzare.ro

www.bibliathompson.ro

www.carticrestine.net

www.cartecrestina.net

www.librariecrestina.net

www.magazinuldebiblii.ro

www.depozituldebiblii.ro

www.bibliicornilescu.ro

www.bibliicufermoar.ro

www.bibliiieftine.ro

www.bibliidestudiu.ro

www.bibliacuexplicatii.ro

www.bibliadebuzunar.net

www.bibliapentrucopii.net

www.carticrestinecopii.ro


Știre preluată de pe www.slujirecrestina.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni