Implică-te și tu... sau pur și simplu: fă schimb!
Adăugată de VJAndrei in 12/12/2013, citită de 1.766 ori
Autor: Alina Munteanu, Categorie: Anunțuri
Implică-te și tu... sau pur și simplu: fă schimb!

   Dragii nostri,
   Cu cateva zile in urma am lansat o campanie de strangere de fonduri prin care indemnam societatile comerciale sa sustina HOSPICE Casa Sperantei prin legea sponsorizarii, fara niciun cost pentru ei. 
   Legea sponsorizarii, impreuna cu Codul Fiscal, permit societatilor comerciale sa directioneze pâna la 20% din impozitul pe profit catre organizatiile neguvernamentale. Daca suma sponsorizata nu depaseste 0,3% din cifra de afaceri impozitul pe profit de plata se va diminua cu suma integrala a sponsorizarii. Practic, societatea comerciala in loc sa plateasca suma respectiva catre stat il poate vira in contul unei organizatii nonprofit fara niciun cost pentru afacere.
   Conceptul campaniei are la baza povestea a 3 persoane, diagnosticate de curand cu o boala incurabila. Fiecare dintre ei are cateva obiecte la care tine foarte mult. Astfel, Andu, un copil de 9 ani este de nedespartit de jucariile lui, pentru Elena colectia ei de ceramica pictata este simbolul muncii ei de o viata, iar Traian fiind pasionat de istorie si literatura tine foarte mult la cartile lui. Insa odata cu boala timpul a capatat o alta conotatie pentru ei si desi tin foarte mult la obiectele respective ei sunt dispusi sa le daruiasca, oarecum simbolic, in schimbul sustinerii care poate veni de la companii, prin legea sponsorizarii, pentru ingrijirea lor si a altor bolnavi incurabil.
   Campania are rolul de a atrage fonduri atat pentru costurile pentru ingrijirea pacientilor cat si pentru deschiderea noului hospice din Bucuresti. Desi lucrarile de constructie la noul hospice sunt aproape finalizate, mai este nevoie sa strangem 900.000 de euro pentru a acoperi costurile de mobilier si echipamente, recrutarea si instruirea personalului si cheltuielile operationale pentru primele 9 luni de functionare.
   Va invit sa ne fiti alaturi in cadrul acestei campanii.
  De asemenea, puteti aborda firme ale prietenilor si cunostintelor voastre, informandu-i de facilitatile oferite de legea sponsorizarii si indemnandu-i sa ne sustina fara niciun cost pentru afacerea lor. Pentru acest lucru avem disponibil un set de materiale (o prezentare, un ghid al chletuielilor cu sponsorizarea, contractul de sponsorizare) pe care vi-l putem pune la dispozitie.
   Mai multe informatii gasiti pe pagina noastra web (http://www.hospice.ro/directioneaza-20/).

   Cu cele mai bune ganduri,
   Alina Munteanu
   Asistent Social
   Departamentul de Asistenta Sociala
   HOSPICE Casa Sperantei

   Mobil: 0741919720
   Fix: 0372706210
   E-m@il: [email protected]
   Fax: 0213263771
   Str. Fetitelor nr.26, Sector 3, Bucuresti

   www.hospice.ro
   www.studiipaliative.ro


     HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate inregistrata in Romania cu nr. 37/1992


Știre preluată de pe www.hospice.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni