Proiect de sarbatori la F.R.E.E.
Adăugată de VJAndrei in 29/11/2013, citită de 1.655 ori
Autor: Laetitia Dragan Gotte, Categorie: Evenimente
Proiect de sarbatori la F.R.E.E.

  Sarbatorile sunt o minunata ocazie sa aducem nadejde si bucurie celor mai necajiti!
  Cu ocazia sarbatoririi nasterii Domnului Isus, asociatia F.R.E.E. a ales sa aduca nadejde femeilor prinse in lanturile prostitutiei din Bucuresti. Echipa ei mobila va umbla pe strazile Bucurestului, in zonele de prostitutie stradala cu niste cadouri.
  Anul asta echipa F.R.E.E. a ales sa faca niste MP3-uri [cu ajutorul catorva radiouri crestine din Bucuresti] care vor contine marturii audio ale unor foste prostitutate, care cu ajutorul lui Dumnezeu au reusit sa scape! Vor fi adaugate si cantari si un mesaj de sarbatori. Dorinta principala este ca atunci cand fetele vor asculta aceste marturii si cantece, asteptand pe strazile reci, sa se nasca o nadejde in inimile lor, nadejdea ca un Mantuitor a venit acuma 2000 de ani ca sa salveaza pe cei pierduti!
  In plus de aceasta, echipa F.R.E.E. va organiza pentru ele o masa festiva intr-un restaurant. Dorinta echipei F.R.E.E. este ca niciuna sa nu se simta parasita, singura in aceasta mare sarbatoare a nasterii Domnului Isus! Din contra, echipa doreste ca ele sa simta ca au pret si valoare in fata lui Dumnezeu!
 
  Daca doriti sa ne ajutati la acest proiectul, va rugam sa intrati aici: http://www.asociatiafree.org/#!mp3-or-christmas/c7t3 
 
  Multumim si de rugaciunile voastre pentru ca mesajul sa atinga inimile si Dumnezeu sa lucreaza mai departe!


   www.asociatiafree.org
    [email protected]


Știre preluată de pe www.asociatiafree.org
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni