Asociația F.R.E.E. & 18 octombrie
Adăugată de VJAndrei in 29/11/2013, citită de 1.568 ori
Autor: Laetitia Dragan Gotte, Categorie: Evenimente
Asociația F.R.E.E. & 18 octombrie

  Cu ocazia zilei de 18 octombrie, ziua Europeană Împotriva Traficului de Persoane, asociația F.R.E.E. împreună cu partenerii lor au organizat în București diferite evenimente de atenționare a publicului despre problemele legate de traficul de persoane în România!
  Obiectivul nostru este să informăm tinerii - principalul grup vulnerabil - şi familiile lor referitor la pericolele la care se expun atunci când acceptă cu uşurinţă sprijinul generos şi "dezinteresat" al unor cunoştințe sau oferte de muncă în străinătate "prea frumoase ca să fie adevărate" - cele mai comune modalităţi de abordare folosite de traficanţi.
  Campania de prevenire a traficului de persoane este prilejuită de "Ziua Europeană Împotriva Traficului de Persoane", marcată anual în data de 18 octombrie. Activităţile planificate pentru săptămâna respectivă sunt derulate în Bucureşti sub sloganul "Eşti deja o ţintă!".
  Asociația FREE a organizat în București 7 flashmob-uri, 5 evenimente ale grupului "Without words movement" numit "Drum spre Europa" și 3 evenimente destinate copiilor din grupuri vulnerabile (orfelinate, gara de Nord ...). Membrii noștri au participat la niște discuții cu adolescentele și copiii cu risc mare despre tema respectivă și cum ar putea să se protejeze.
  Partenerii noștri au organizat în același timp în București la biserica Emanuel un concert "Sing for Freedom" și o proiecție a filmului Nefarious.

  Peste tot în țară alte organizații au inițiat evenimente similare ca să crească atenția românilor asupra problemelor. Dumnezeu să ne ajute să continuăm aceste eforturi!

 

  Alătură-te și tu!


   www.asociatiafree.org
    [email protected]
 http://www.18octombrie.ro/


Știre preluată de pe www.asociatiafree.org
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni