S-a înființat Asociația Resurse Creștine!

Citește
stiri
Un artist are nevoie de noi. Împreună putem repara o viață!
Adăugată de GabrielTudor in 25/11/2013, citită de 1.570 ori
Autor: Asociația «Salvează o inimă», Categorie: Anunțuri
Un artist are nevoie de noi. Împreună putem repara o viață!

Nicu Pavîl, un tânăr sensibil şi energic, ambiţios în sensul bun al cuvântului și plin de viaţă, a absolvit Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani, secția de muzică, în vara acestui an.

Dumnezeu l-a socotit însă vrednic să pună o cruce grea pe umerii săi. Tânărul a fost diagnosticat, în luna octombrie a acestui an, cu neurinom acustico-vestibular stâng, o tumoră cerebrală benignă, care „se dezvoltă adiacent față de creier, pe o porțiune a nervului cranian opt, care merge de la creier la urechea internă” și care duce la pierderea auzului.

O intervenție chirurgicală în Germania este soluția ce se impune în cazul său. Dar costul ei depășește cu mult posibilitățile financiare ale părinților. De aceea, Nicu Pavîl are nevoie de ajutorul nostru.

Când Dumnezeu hotărăște să intervină astfel în viața unui om la doar nouăsprezece ani, desigur că are un plan de mântuire cu el și nu numai cu el. Partea lui este să-și ducă crucea cu demnitate; partea noastră este lucrarea unui prețios talant: acela al bunului samarinean.

Fiecare dintre noi poate fi, în felul său și pe cât îi ajută Dumnezeu, un bun samarinean sau aproapele celui căzut în necaz, făcând milă cu el și dându-i ajutorul de care are nevoie.

Toți cei care vor să îi întindă o mână de ajutor lui Nicu Pavîl o pot face în următoarele conturi, deschise pe numele Nicolae Vasile Pavîl, la BCR:

RO09RNCB0312126445850001 (RON)
RO79RNCB0312126445850002 (EURO)


Mai multe informații pot fi obținute pe blogul lui sau la numerele de telefon: 0751-563-609 (Rodica, mama lui Nicu) și 0755-837-153 (Nicu, tatăl tânărului).

Împreună, putem ajuta un muzician în devenire să nu își piardă auzul!


Știre preluată de pe nicupavil.blogspot.ro
Comentarii
Adaugă comentariu
Raportează o problemă
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni