Conferința UnLucru 2013: Chemarea, 28 dec 2013 - 1 ian 2014, Timișoara
Adăugată de gabi.giulusan in 21/11/2013, citită de 1.621 ori
Autor: Gabi Giulușan, Categorie: Evenimente
Conferința UnLucru 2013: Chemarea, 28 dec 2013 - 1 ian 2014, Timișoara

Pentru fiecare generație Dumnezeu are o chemare specifică. Petrece sfârșitul anului 2013 în rugăciune și închinare împreună cu alți creștini din întreaga țară. Începe anul 2014 ascultând chemarea pentru tine și generația ta.

Ești gata să îmbrățișezi CHEMAREA?

IHOP-TM (Casa de Rugăciune Internațională Timișoara) împreună cu biserica Agape, Timișoara organizează conferința UnLucru. Tematica acestei conferințe este Chemarea. Provocarea pentru participanți este să găsească acea chemare specifică pe care Dumnezeu o are pentru fiecare generație. Viziunea este ca fiecare credincios să marcheze sfârșitul anului 2013 și începutul anului 2014 în rugăciune și închinare împreună cu alți creștini din țară și nu numai.

Ca în fiecare an, această conferință va pune un accent deosebit pe închinare și mijlocire în special în noaptea trecerii în noul an. De asemenea, diverșii invitați, vorbitori și lideri de închinare vor împărtăși ceea ce ei au descoperit că este mesajul arzător în anul 2014 pentru credincioși.

Printre invitați enumerăm: Daniel N. Matei (Agape, Timișoara), Claudius Sămărtinean (IHOP-TM), Pică Mengher (Casa Închinării, Timișoara), Aurelian Barbu (Dunamis, Timișoara), Marius Panda (Adoram, Arad), Cornel Bistrian (Școala Biblică Cristos pentru România), Adrian Crisztea (Centrul Caleb, Cluj-Napoca), Lee Saville, Cristocentric și Sunny Trancă).

Vă invităm cu mare drag la această conferință pentru a descoperi împreună CHEMAREA lui Dumnezeu pentru anul 2014, în închinare, rugăciune și revelație din scripturi.

Conferința UnLucru 2013: CHEMAREA se desfășoară în perioada 28 decembrie 2012 – 1 ianuarie 2014.

 

Pentru mai multe detalii accesați www.ihop-tm.ro/unlucru


Știre preluată de pe www.ihop-tm.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni