Proiectul "De la Zero la Zorro" la Salonul Auto București
Adăugată de ABC_tm_2005 in 09/10/2013, citită de 1.520 ori
Autor: Asociatia Barbatilor Crestini, Categorie: Evenimente
Proiectul "De la Zero la Zorro" la Salonul Auto București

Zorro este o mașină de teren de excepție construită din rebuturi. ZORRO este gata și își arată fața la Salonul Auto București, la ROMAERO Băneasa, Hala H 106/683 între 10-20 octombrie 2013.

Atelierul De la Zero la Zorro este parte a proiectului „Descoperă-ţi potențialul!” derulat de Asociația Bărbaților Creștini, în parteneriat cu Centrul de Reeducare Buziaș.

Ne-am propus să arătăm că, aşa cum o piesă izolată şi abandonată îşi pierde semnificativ valoarea — e zero — însă prin procedee adecvate şi amplasată într-un cadru propice nu numai că îşi sporeşte valoarea, dar poate contribui semnificativ la funcționarea unui întreg sistem. Am dovedit acest lucru prin fabricarea, împreună cu băieții din proiect, a autovehiculului „Zorro”, un offroad de excepție construită din mașini şi piese de schimb casate.

La fel este şi minorul ce se află sub o sancțiune privativă de libertate. Marginalizat, izolat, abandonat, considerat de mulţi ca fiind „zero”, prin acest proiect am afirmat convingerea că, prin însușirea principiilor de viaţă creștine autentice, prin legea răscumpărătoare a harului dat de Mântuitorul Isus Hristos, viaţa oricărui om poate fi pusă din nou în valoare, contribuind astfel la bunăstarea familiei din care provine şi implicit a societății.

O altă virtute creștină evidențiată în cadrul proiectului este sacrificiul, renunțarea la munca proprie în favoarea semenilor, întrucât „Zorro” va fi vândut la licitație în cadrul Salonului Auto București 2013, iar cu suma obținută va fi modernizat terenul de sport din incinta Centrului de Reeducare Buziaș prin instalarea unui gazon de iarbă artificială.

Haideți să ne vizitați la Salonul Auto București între 10-20 octombrie 2013!  Iar dacă vă place, puteți să-l luați pe Zorro cu voi acasă!  


Știre preluată de pe www.zero-zorro.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni