PLEDOARIE PENTRU VIATA
Adăugată de torch in 16/09/2013, citită de 1.826 ori
Autor: Scott Klusendorf, Categorie: Recenzii cărți
PLEDOARIE PENTRU VIATA

PLEDOARIE PENTRU VIATA - Pregatirea crestinilor pentru implicare in cultura

de Scott Klusendorf

Traducere din limba engleza de DANIEL SUCIU

Editor coordonator Conf. Univ. Dr. TIBERIU POP

Prefata pentru editia in limba romana de Conf. Univ. Dr. TIBERIU POP - Facultatea de Medicina si Farmacie, Oradea

Format 140x205; 380 pagini

Publicata in limba engleza de Crossway, USA, 2009

Publicata in limba romana de Editura Faclia, 2013

„Scott Klusendorf a creat o resursă minunată care-i va pregăti pe susținătorii poziţiei pro-viață să comunice într-un mod mai creativ și eficient pe măsură ce se implică în cultura noastră. Pledoarie pentru viață este temeinic documentată, bine scrisă, logică, limpede și încărcată de afirmații pline de miez și memorabile. Cei care sunt deja în tabăra pro-viață vor fi pregătiţi; cei indeciși vor fi probabil convinși. Cititorii care doresc să vorbească în numele celor care nu pot vorbi pentru ei înșiși vor găsi aici multe informații. Recomand cu multă căldură această carte.”

Randy Alcorn, autor al unor cărți de succes

 „Scott Klusendorf adună informațiile și metodele de apărare a dreptului la viață pe care-l comunică atât de eficient într-o carte ale cărei învăţături oferă o incontestabilă și clară expunere rațională în favoarea sanctității și demnității vieții, născută ori nenăscută. Este o unealtă deosebită pentru laicul a cărui poziție este pentru viață, dar care nu înțelege premisele pe care se bazează credința sa ori care nu se simte pregătit să apere sau să dezbată chestiunea în faţa altora.”

Chuck Colson, fondator al Prison Fellowship.

 Pledoarie pentru viață a stabilit un nou standard pentru apologetica pro-viață. Într-un mod suficient de accesibil pentru persoana laică, Scott a articulat și a respins fiecare obiecție majoră și minoră din partea taberei pro-alegere adusă poziției pro-viață.”

Barbara Shackelford, director executiv al A Womens Pregnancy Center, Tallahassee, Florida

 ....vă recomand cu căldură şi responsabilitatea specialistului - care a adus pe lume foarte mulţi copii sănătoşi, inteligenţi şi frumoşi, care nu au fost avortaţi ca urmare a consilierii acordate de către mine mamelor aflate în… criză - să lecturaţi cu atenţie cele patru părţi ale acestei lucrări şi să meditaţi cu responsabilitate la necesitatea validării dreptului fundamental al celui nenăscut, al Creaţiei Divine, de a veni pe lume. Și, exact cum nu ucidem copii la naştere sau după naştere, vă îndemn să nu cereţi ginecologilor să ucidă copii nenăscuţi.

Extras din Prefata la editia in limba romana de  Conf. Univ. Dr. TIBERIU POP

Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea

Sef-sectie OB4 Maternitatea Oradea

 

SCOTT KLUSENDORF este preşedinte al Life Training Institute în cadrul căruia conduce cursuri de instruire a celor ce susţin poziţia pro-viaţă. Fiind un înflăcărat vorbitor în multe dintre întâlnirile pe care le are, prezentările pro-viaţă ale lui Klusendorf au fost evidenţiate de organizaţii prestigioase precum Focus on the FamilyTruth that Transform şi American Family Radio. Scott a absolvit cursurile UCLA şi este autorul lucrării Pro-Life 101.


Știre preluată de pe www.faclia.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni