Forum "C. S. Lewis" in Timisoara - 4 iulie - Dr. Jerry Root
Adăugată de PaulianPetric in 24/06/2013, citită de 1.477 ori
Autor: Paulian Petric, Categorie: Evenimente
Forum "C. S. Lewis" in Timisoara - 4 iulie - Dr. Jerry Root

Dragi prieteni,


Centrul Areopagus din Timişoara vă invită în data de 4 iulie 2013, de la ora 19.00, la forumul cu tema C. S. Lewis şi problema răului, avându-l ca invitat pe Dr. Jerry Root (Wheaton College, SUA). Evenimentul este organizat în parteneriat cu Facultatea de Sociologie şi Psihologie din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi va avea loc la Universitatea de Vest (Amfiteatrul A01). Prin acest forum, organizatorii doresc să marcheze împlinirea, anul acesta, a 50 de ani de la moartea celui care a fost profesorul, scriitorul şi apologetul creştin C. S. Lewis (1898-1963) - iar pentru cei mai mulţi dintre noi, autorul fascinantelor Cronici din Narnia.

Participarea la acest eveniment este gratuită. Cu toate acestea, pentru o mai bună organizare a întâlnirii, vă încurajăm să vă înscrieţi la adresa: [email protected], până la data de 1 iulie 2013.

De asemenea, Centrul Areopagus va oferi gratuit 15 exemplare din cartea Surprins de bucurie de C.S. Lewis celor mai frumoase răspunsuri la întrebarea: "Ce înseamnă C. S. Lewis pentru mine?". Aşteptăm răspunsurile dumneavoastră (max. 1 pagină) - pe adresa [email protected] - până la data de 1 iulie 2013; premiile vor fi înmânate la sfârşitul evenimentului din 4 iulie.
 
Cu preţuire,
Paulian Petric
Departamentul educaţional
Centrul Areopagus din Timişoara
 
Descriere eveniment pe Facebook:aici

Știre preluată de pe www.areopagus.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni