Ganduri si imagini despre conferinta femeilor din Portugalia.
Adăugată de Florica.M in 15/06/2013, citită de 2.092 ori
Autor: Florica Maran, Categorie: Internațional

 

Ganduri despre conferinta crestina a femeilor din Portugalia. 6-7-8 iunie 2013

  Fii o femeie care muta muntii !

Invitata Daniela Delibas, autoarea cartii ”Femeia care muta muntii”

Ne-am bucurat de calauzirea lui Dumnezeu prin aceasta sora scumpa si deosebita,a fost o binecuvantare pentru noi, femeile de aici. Prin ea Dumnezeu a deschis inimi inchise in carapacea lor proprie,astfel lumina Cuvantului Sfant a patruns in interior deschizand noi orizonturi pentru o viata mai semnificativa  cu Isus.Am fost inprospatate de prezenta divina transmisa prin mesajul  acestei conferinte ,tuturor femeilor care doresc o viata de biruinta ,o casnicie binecuvantata si o slujire potrivita chemarii de care ne-a facut parte Mantuitorul nostru. Multumesc lui Dumnezeu pentru slujirea Danielei Delibas,Dumnezeu a facut o alegere potrivita pentru noi,femeile  din Portugalia.Slava si lauda lui Dumnezeu!Dumnezeu sa o binecuvinteze si sa o foloseasca mai departe in lucrul Lui,asemenea femei sunt o mare binecuvantare.

Căci Eu ştigândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.  Ieremia 29:11

Pentru ca a fost gandul lui Dumnezeu pentru noi cele din Portugalia ,ne-a uimit prezenta lui Dumnezeu si coordonarea Lui in tot ceea ce se poate vorbii despre o organizare a unei conferintei.

 Toata slava, lauda si meritul sunt al lui Dumnezeu Tatal,Domnului Isus si Duhului Sfant.

Ne-a uimit Dumnezeu cu frumusetea Lui in toate aspectele!


A fost pentru noi o experienta unica dar frumoasa cu Dumnezeu,prima noastra conferinta .Fara sa ne credem capabile sa facem o astfel de lucrare,ne-am increzut total in Dumnezeu,chiar daca mai venea cate un gand in mintea noastra dorind sa ne clatine increderea ,il alungam in numele lui Isus ,nu-i dadeam voie sa se aseze in mintea noastra ,spuneam cu voce tare asa ca odinioara Avraam; „Domnul va purta de grijă”.

Domnul va purta de grijă”. De aceea se zice şi azi: „La muntele unde Domnul va purta de grijă”.Geneza 22_14

Domnul a purtat de grija asa cum doar El poate sa faca.A ales pentru noi o femeie deosebita desi tanara fiind ,Dumnezeu i-a dat calauzirea divina si sub calauzirea Lui ,ne-a transmis prin scumpa noastra sora Daniela Delibas ,invataturi pretioase,exemple care sa ne determine sa ne oprim din alergarile nesabuite pe care lumea le asterne in drumul nostru pentru ca noi sa calcam pe ele cu usurinta iar apoi sa alunecam ,sa ne prabusim si asemeni casei zidite pe nisip,prabusirea sa fie mare. Atunci cand o casa se prabuseste,putine lucruri bune se mai pot recupera de sub daramaturi ,distrugerea este iminenta aducand cu ea suferinta,remuscarea,descurajarea. Bucuria dispare,nu se mai gaseste loc pentru odihna acolo,apare deznadejdea distrugand incet ,incet dorinta pentru viata.

Dar Domnul Isus ne da un indemn maret ,de urmat si ne indeamna sa ne zidim casa pe ceva puternic,ceva stabil , pe Cuvantul lui Dumnezeu, pe insusi Isus Hristos , care este Stanca cea mai inalta si mai puternica in fata oricarei furtuni,cutremure,vanturi sau ploi napraznice.

…..a săpat adânc înainte şi a aşezat temelia pe stâncă. A venit o vărsare de ape şi s-a năpustit şuvoiul peste casa aceea, dar n-a putut s-o clatine, pentru că era zidită pe stâncă. Luca 6:48

Am fost chemate si noi  prin toate invataturile primite la aceasta conferinta sa  urmarim scopul pentru care Dumnezeu ne-a creat,sa verificam in noi ce obstacole avem ,cati munti s-au ridicat fara sa ne dam seama,iar acum se interpun intre noi si Dumnezeu blocand adevarata fericire, bucurie si implinire pe care Dumnezeu doreste sa le avem ,sa ne infruptam din aceasta fericire si bucurie dumnezeiasca, atat in viata personala cat si in viata de familie.

Orice stare de tristete, de amaraciune ,de ingrijorare sau descurajare va lucra la distrugerea bucuriei ,a  fericirii si a dragostei . Viata de biruinta este doar prin Isus si doar in Numele lui Isus vom putea inlatura orice munte mai mic sau mai mare, care fara sa ne dam seama, a intrat  in inima noastra  sau in viata noastra de familie. Lasate  acolo aceste obstacole, cresc  ocupand tot mai mult loc din terenul  bucuriei devenind muntii care distrug fericirea si ofilesc dragoste.

Sa fim femei care mutam muntii din vietile noastre in numele Domnului Isus !

Pentru tot aducem slava si lauda lui Dumnezeu !
Domnul ne-a surprins cu frumusetea Lui!
Cu adevarat Domnul a purtat de grija!

Florica Maran.


Știre preluată de pe evremeata.wordpress.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni