Planuri pentru Viitor
Adăugată de ovicornea in 06/06/2013, citită de 1.785 ori
Autor: Ovi Cornea, Categorie: Misiune
Planuri pentru Viitor

Aseară mă gândeam mult cu privire la acest articol de astăzi, iar în această dimineață, la devoțional, Cuvântul Domnului mi-a adus pace și liniște cu privire la planurile pe care le avem pentru viitor. Pe propria piele am învățat că unul dintre cele mai ușoare lucruri pe care un Creștin le poate face este să caute să stea comfortabil. Și am observat că acest lucru vine de la sine. Comfortul ne este natural și ne place. Dacă am găsit o situație care ne aduce satisfacție, ultimul lucru la care ne gândim e schimbarea.

Totuși, de multe ori Dumnezeu nu îngăduie să stăm în comfort. El trimite situații în viața noastră, ne zguduie și ne aduce aminte că suntem străini și călători aici pe pământ și că nu trebuie să ne încredem în stabilitatea zilei de mâine, ci în El și promisiunile Sale.

Pe lângă lucrarea pe care o facem săptămână de săptămână, iată care sunt planurile noastre pentru anul 2013-2014. Ca de fiecare dată, avem mare nevoie de rugăciunile dumneavoastră și fie ca Numele Domnului să fie glorificat prin viața și lucrarea noastră.

1. Iunie 2013. Pregătire acte pentru următoarea prelungire a vizei. Ea va fi valabilă între 2014 - 2016.

2. Iunie 2013 - Iulie 2013. Construcția clădirii pentru orfanii din Kachere.

3. Noiembrie 2013. 2 săptămâni de tabere cu o echipă de frați și surori din America.

4. Ianuarie 2014. Depunerea actelor pentru noua viză.

5. Aprilie 2014. 1 săptămână de tabără împreună cu o familie de vizitatori.

6. Mai 2014 - Octombrie 2014. Vizită de 6 luni în România.

Luna aceasta vom pregăti toate actele pentru ca să putem să ne prelungim viza în Ianuarie 2014. Deși avem încă 6 luni înaintea noastră, totuși vrem să începem din timp deoarece procesul e anevoios și pe alocuri complicat.

Tot luna acesta și cea următoare vom începe și, cu ajutorul Domnului, finaliza construcția clădirii pentru copiii orfani din Kachere. Am început să strângem ceva bani pentru acest proiect, și mai avem câteva promisiuni și sperăm ca Domnul să binecuvânteze în continuare această lucrare.

Către sfârșitul anului așteptăm o echipă de 6 frați și surori din America. Ei vin din singura biserică din America care sponsorizează lucrarea din Malawi, și sperăm ca împreună să putem să slujim pe Domnul în două săptămâni de tabere organizate în Muheriwa și Kachere.

Ianuarie este întotdeauna o lună foarte agitată pentru noi, deoarece avem multe lucruri de rezolvat și organizat. În 2014 ne expiră viza de ședere și sperăm ca Domnul să ne ajute să o extindem iarăși pentru încă 2 ani. Nu e ușor acum, pentru că legile s-au modificat și sunt multe lucruri necesare pentru fiecare străin. Ceea ce vom rezolva în luna aceasta va face posibilă extinderea vizei.

În Aprilie 2014, către sfârșitul sezonului ploios, vom avea o familie de 2 vizitatori care vor sta cu noi 2 săptămâni. Familia aceasta au adoptat 3 copii orfani și acum doresc să vină să îi vadă. Vom avea o săptămână de tabără împreună cu ei și dorim ca Domnul să fie glorificat.

După această vizită pe care o așteptăm de aproape 1 an de zile, ne vom face bagajele și vom porni iar spre frumoasa Românie. Nu mergem în vacanță, ci de nevoie. Pașapoartele fetițelor noastre vor expira în 2014, iar noi vrem să folosim această oportunitate pentru a vizita biserici și a prezenta lucrarea din Malawi.

Nu ne ascundem după deget, avem nevoie de biserici din România care să se implice în lucrarea din Malawi, însă și bisericile au nevoie de misionari pentru a putea împlini în totalitate Marea Trimitere. 

Rugați-vă Domnului pentru aceste motive prezentate și rugați-vă pentru noi ca El să ne dea înțelepciune la fiecare pas.
 

Încrede- te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! 
Recunoaşte- L în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
Prov. 3:5-6Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi! 


Știre preluată de pe www.mission2malawi.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni