Cursul de Formare în Consilierea Crestină
Adăugată de VJAndrei in 27/05/2013, citită de 1.333 ori
Autor: Echipa ACCR Bucuresti, Categorie: Evenimente
Cursul de Formare în Consilierea Crestină

  Cursul de Formare în Consilierea Creștină

 la București, în perioada 12-15 iunie 2013 – Nivelul 1 (Fundamental)

  SFCC - Școala de Formare în Consilierea Creștină

 organizează pentru deja a doua oară în acest an acest curs

  Cursul este predat în țara noastră de mai bine de 10 ani, ultima promoție absolvind în București în martie 2013. În aprilie deja a fost reluat cursul cu o nouă grupă de cursanți, când după ce au fost ocupate locurile alocate inițial au trebuit să mai fie suplimentate încă 10 locuri datorită numărului mare de solicitanți. Au venit și s-au cazat în București pentru toată perioada cursului persoane din toată țara, din diferite județe (Cluj, Constanța, Galați, Hunedoara, Argeș etc.). Multe persoane au participat la curs datorită recomandărilor primite din partea absolvenților și chiar pastorii care au absolvit cursul au continuat ei înșiși să trimită mereu la curs slujitori din diferite departamente de slujire ale bisericii.

 Ca urmare a numărului mare de solicitări, SFCC reeditează în iunie Cursul de Nivel Fundamental ca o oportunitate extinsă pentru cei care doresc să prindă Cursul de Nivel Avansat organizat în toamnă, pentru toți cei care au rămas fără locuri precum și pentru alți doritori care vor dori să intre în această cursă lungă de formare personală și profesională în slujirea semenilor dintr-o abordare cristocentrică.

 Certificatul de absolvire obținut în urma acestui curs oferă posibilitatea înscrierii la Nivelul 2 (Avansat) care va fi susținut, tot în București, în perioada 8-12 octombrie 2013, urmând ca celelalte două module care completează Nivelul Avansat să se desfășoare în primăvara și toamna anului 2014. Cursul este recunoscut de Asociația Consilierilor Creștini din România, OCN (Open College Network) și ACC Europe.

 Cui este destinat acestui curs:

 Acest curs este destinat persoanelor interesate de consilierea creştină la nivel profesional: pastori, presbiteri, lideri de tineret, misionari, terapeuţi, asistenţi sociali şi medicali – de fapt, oricui este implicat în lucrarea cu oamenii.

 Înscrierea se poate face până pe 9 iunie 2013 prin trimiterea documentelor de înscriere la adresa de e-mail specificată, precum şi prin achitarea unui avans de 50 ron din costul cursului (vezi Contacte, Instructor Cornelia Bădulescu)

 Datorită faptului că nu e o conferință deschisă publicului larg ci un curs profesional interactiv, înscrierea prealabilă a participanților este imperios necesară. Înscrierea se încheie la atingerea limitei de 15 participanți.

 Documentele de înscriere

Pentru înscrierea la curs este necesară completarea următoarelor documente și trimiterea lor prin e-mail la adresa noastră [email protected] :

1. Copie după Cartea de Identitate

2. Formular de înscriere ( aici )

3. Scrisoarea de intenție ( aici )

4. Recomandare pastor/ reprezentant institutie.

 Costul cursului este de 250 ron în care sunt incluse: manualele și celelalte materiale de curs, prânzul pentru cele 4 zile (inclusiv gustările dintre mese) și cazare/transport pentru instructor (unde este cazul) etc.

 Reduceri: -20% pentru cei care se înscriu până pe 31 mai inclusiv, la care se adaugă o reducere de -10% pentru studenții fără venit.

 Începerea cursului: 12 iunie 2013, ora 9.00 AM.

 Program curs: miercuri – sâmbătă (9.00-18.00)

 Locația: în clădirea Bisericii Baptiste “Sfânta Treime”, str. Prof. Iuliu Valaori, Nr. 20, Bucureşti.

 

 Contact:

Cornelia Bădulescu: 0747.042.496

Corneliu Chiriluţă: 0743.160.382/ 0723.23.60.53

 E-mail: [email protected]

 

Vă așteptăm cu drag la curs!

Echipa ACCR București


Știre preluată de pe www.accro.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni