Picnic regional pentru persoanele cu dizabilitati
Adăugată de logos.ploiesti_2011 in 20/04/2013, citită de 851 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Picnic regional pentru persoanele cu dizabilitati

 In pofida numeroaselor solicitari pentru participare, Tabara pentru persoane cu dizabilitati, recent organizata la Sinaia, din cauza limitarii locurilor disponibile, n-a reusit sa gazduiasca decat un numar restrans de oameni care si-au dorit o astfel de experienta binecuvantata,.

Tocmai din acest motiv, pentru a da posibilitate si altor sute de persoane  cu probleme serioase de sanatate sau afectiuni locomotorii din regiunea de sud a tarii sa petreaca un timp binecuvantat impreuna, s-a nascut dorinta de a rezerva o zi intreaga pentru toti cei care isi doresc acest lucru.

Astfel, in data de Luni, 6 mai 2013, incepand cu orele 10.00, in Parcul Bucov aflat in apropierea orasului Ploiesti este organizat un Picnic Regional pentru persoane cu dizabilitati, o ocazie buna pentru relationare, incurajare reciproca si, desigur, dincolo de placerea de lua masa impreuna, o oportunitate evidenta pentru mesaj evanghelic.

Desi la acest eveniment poate paricipa oricine, pentru o organizare cat mai eficienta, toti cei care doresc sa fie prezenti la acest picnic, toti cei care si-au propus sa slujeasca cu aceasta ocazie celor neputinciosi sau care sunt calauziti sa sprijine in vreun fel sau altul aceasta actiune regionala, isi pot face cunoscute intentiile sau pot solicita mai multe amanunte la numarul de telefon 0724 775 082.

Fie ca si prin aceasta intalnire regionala Dumnezeu sa fie slavit si tot El sa reverse mangaiere, imbarbatare si bucurie sfanta peste toti cei prezenti!

www.infologosploiesti.blogspot.ro  


Știre preluată de pe www.infologosploiesti.blogspot.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”