OSCER – Săptămâna de rugăciune ediţia a II-a
Adăugată de davadr13 in 25/03/2013, citită de 1.156 ori
Autor: Regus David, Categorie: Anunțuri
OSCER – Săptămâna de rugăciune ediţia a II-a

 

La OSCER Suceava ne rugăm mereu pentru Universitatea „Ștefan cel Mare”. Unele rugăciuni au primit deja răspuns și mulțumim lui Dumnezeu. În afară de rugăciunea zilnică a fost demarat un proiect, momentan semestrial, în care, pe durata unei saptamani ne rugăm pentru probleme specific studențești. Suntem la ediția a doua a proiectului și vom continua. Apelăm și la rugăciunea bisericilor, iar la rândul nostru ne rugăm pentru bisericile din care provin studenții. Participanții la întâlnirile OSCER Sv sunt din aproape toate zonele geografice ale Sucevei, din Botoșani, din Neamț și din Vaslui.
Pe scurt lista motivelor de rugăciune cuprinde stundenți, profesori, decani, rector, bordul de conducere al Universității, personalul administrativ, portari, doamnele de la curățenie, secretare, examene, licente, disertații, colegi nemantuiți. Deasemenea, lista continuă cu celelalte filiale OSCER din Romania, sponsori pentru proiectele OSCER Suceava, cauze personale ale studenților participanți, sfatul lui Dumnezeu și viziune pentru timpurile care vin.

Multumim tuturor celor care vor adauga la rugaciunea lor studenții și Universitatea. Poate avem prieteni, vecini sau chiar membri in familie printre studenții suceveni. Binecuvantari tuturor!

Pentru contact și detalii:  [email protected]com si www.oscersv.ro


Știre preluată de pe www.suceavaevanghelica.wordpress.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”