UEO's 1st Student Symposium on Creativity, Imagination and Innovation
Adăugată de VJAndrei in 26/02/2013, citită de 1.857 ori
Autor: Dr. Ileana Vesa & Dr. Oana Brândaş , Categorie: Evenimente
UEO's 1st Student Symposium on Creativity, Imagination and Innovation

Data: 19-20 aprilie 2013
Locația: Universitatea Emanuel din Oradea, strada Nufărului, nr. 87
Termen limită înscriere: 31 martie 2013

     Nu se percepe taxă de înscriere

 

   Facultatea de Litere din cadrul Universității Emanuel din Oradea are plăcerea de a vă invita la prima ediție a UEO’s Student Symposium on Creativity, Imagination and Innovation, care încurajează atât studenții/elevii filologi, cât și cei la alte specializări, să-și dezvolte și să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în cadrul unor activități special destinate acestui scop. Simpozionul constă în 3 ateliere de creativitate (vineri, 19 aprilie) și o conferință (sâmbătă, 20 aprilie).

   Atelierul de creativitate este o activitate destinată tuturor celor care doresc să-și exerseze și să-și eficientizeze abilitățile scriitoricești, precum și propria viziune sau motivație, însoțindu-i pe drumul cunoașterii acestei arte și oferind exerciții practice interactive pentru a-și dezvolta acest talent.

   Atelierul include trei sesiuni de activități creative: poezie, ficțiune și, respectiv, povestiri interactive. Cea din urmă sesiune se va desfășura într-un spirit competitiv, urmând ca la final, cele mai bune lucrări să fie recompensate semnificativ de către un juriu obiectiv. Aceste sesiuni sunt limitate la maximum 15 participanți pe sesiune, asigurând astfel colaborarea individuală cu fiecare participant.

   Conferința se va desfășura atât în limba română, cât și în limba engleză, conturând perspective inovatoare pe tema Școala de mâine prin ochii studentului/elevului de azi. Încurajăm studenții să participe cu lucrări în care să-și exprime propria viziune, pornind de la modele străine pentru sistemul educațional românesc, tehnici moderne în educație sau cercetări existente în domenii complementare. Așadar, simpozionul oferă studenților oportunitatea de a îmbina preocupările lor academice cu pasiunea pentru arta scrisului. Lucrările sesiunii de conferințe vor fi publicate ulterior, de aceea participanții sunt rugați să ia în considerare acest aspect. Fiecare participant trebuie să trimită un abstract până la data de 7 aprilie, în limba engleză sau în limba română.

    Keynote speakers și coordonatori:
Prof. univ. dr. Magdalena Danciu, Universitatea din Oradea
Conf. univ. dr. Dan Popescu, Universitatea Partium din Oradea
Lect. univ. habil. dr. Florin Ciobanu, Universitatea din Oradea

   Comitet organizator:
Dr. Oana Brândaș
Dr. Ileana Vesa

    Înscrieri:
Pentru înscrieri la UEO’s 1st Student Symposium of Creativity, Imagination and Innovation, vă rugăm să trimiteți aplicația (numele, instituția, datele de contact) și abstractul (unde este necesar) prin email la adresa: [email protected]

Date de contact: [email protected] , [email protected]

Notă: Informațiile ulterioare în legătură cu programul, invitații speciali, normele de tehnoredactare, comitetul organizator al studenților etc. vor fi oferite în zilele următoare.


Știre preluată de pe www.emanuel.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni