Curs Fundamental de consiliere creștină la București
Adăugată de VJAndrei in 22/02/2013, citită de 1.490 ori
Autor: Echipa ACCR Bucuresti, Categorie: Evenimente
Curs Fundamental de consiliere creștină la București

Asociația Consilierilor Creștini din România organizează un nou curs de consiliere de Nivel I (Fundamental) în București, în perioada 17-20 aprilie 2013. Cursul se prezintă sub forma unui modul de 4 zile, însumând 50 de ore de predare și de lucru individual și în echipă.

Cursul oferă un nivel de pregătire fundamentală în consilierea creștină (teoretică și practică), dezvoltare personală și un certificat de absolvire recunoscut de ACCR Romania. Înscrierea pentru Nivelul 2 (Avansat) este condiționată de obținerea certificatului de absolvire al acestui prim nivel de formare. Dintre variatele metode de instruire folosite amintim:

- predare interactivă;
- discuții și exerciții în grupuri mici;
- jocuri de rol și alte exerciții interpersonale;
- jurnal personal (zilnic în perioada cursului);
- lecturi obligatorii și referate de lectură;
- proiect de curs (în grupuri mici de lucru);
- alte teme de casă.

Acest curs este destinat persoanelor interesate de consilierea creştină la nivel profesional: pastori, presbiteri, lideri de tineret, învățători de școală duminicală, persoane implicate în lucrarea cu surorile din biserică, misionari, terapeuţi, asistenţi sociali şi medicali – de fapt, oricui este implicat în lucrarea cu oamenii.

Înscrierea se poate face până pe data de 14 aprilie prin trimiterea documentelor de înscriere prin email (fișă de înscriere, scrisoare de intentie, recomandare), precum şi prin achitarea unui avans din costul cursului.

Datorită faptului că nu este o conferință deschisă publicului larg ci un curs profesional interactiv, înscrierea prealabilă a participanților este imperios necesară.

Înscrierea se încheie când s-a atins limita de participare. Pentru mai multe informatii legate de inscriere, vezi pliantul de prezentare care poate fi printat sau distribuit şi altora: http://ge.tt/1cLd96V sau puteți lua direct legătura cu noi prin [email protected] sau 0747.042.496 / 0743.160.382 / 0723.236.053 .

Vă așteptăm la curs!


Știre preluată de pe www.accro.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni