Un album nou de cântări al Grupului Geness - Renăscut prin jertfa Lui
Adăugată de VJAndrei in 22/02/2013, citită de 1.641 ori
Autor: Grupul Geness, Categorie: Anunțuri
Un album nou de cântări al Grupului Geness - Renăscut prin jertfa Lui

 

 " Îl slăvim pe Dumnezeu pentru acest nou album intitulat "Renăscut prin jertfa Lui".

 

  Într-o lume dominată de îndoială se mai poate crede în posibilitatea regenerării ființei umane, sau altfel spus se mai poate crede în “naștere din nou”?

  Pentru toți cei frământați de această problemă, aducem această colecție de cântece al căror mesaj central este acesta: Dumnezeu, prin jertfa Domnului Isus Hristos a făcut posibila renașterea oricărui om în căutare de neprihănire. Rugăciunea noastră este ca această renaștere să fie o realitate vizibilă atât în viețile noastre cât și a dumneavoastră, a celor ce ascultați aceste cântece.

 Ne dorim nespus de mult ca într-o zi, cu toți împreună să putem cânta înaintea tronului Lui Dumnezeu cântul cel mai minunat – cântul celui renăscut prin jertfa Lui. "

   Puteți asculta și descărca albumul de pe pagina autorilor de pe resursecrestine.ro , de la Geness  sau  Grup Geness .

Știre preluată de pe www.biserica1.ro
Domnul fă vă binecuvinteze şi să aibă ăn grija luii .
referitor la ALBUM este foarte BUN ,mi-a plăcot foarte mult ,este melodios teste frumoase ,intepretat frumos ŢINE-ŢIO TOT AŞA FELICITĂRI .
Aştept următorul albom .
Adăugat în 06/03/2013 de DOMIDE
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”