Colocviu şi prânz pentru familii la Ploieşti
Adăugată de logos.ploiesti_2011 in 11/02/2013, citită de 1.422 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Colocviu şi prânz pentru familii la Ploieşti

Sambata, 2 martie 2013, incepand cu orele 11.00 ai o ocazie buna sa-ti inviti sotia / sotul in oras, mai exact la Pizzeria Angelo Napoli din Ploiesti, strada Miciurin nr.4. Impreuna cu alte familii care si-au rezervat aceasta zi in agenda lor, ai sansa sa participi la un colocviu şi prânz pentru familii, organizat in incinta acestei pizzerii.

Invitatul special al acestui moment este Pastor Dr.Viorel Iuga, cunoscut conferentiar si prolific autor de carte consacrata familiei.

Intr-un cadru de relaxare, buna dispozitie si socializare binevenit pentru orice participant, poti afla cateva solutii pentru consolidarea relatiilor de familie, iar printr-o participare interactiva iti poti expune propriile convingeri, intrebari sau sugestii privind relatiile si formele de comnunicare in context familial.

Pentru rezervare si alte detalii suplimentare poti suna la tel. 0734 333 260. Tot la acest numar de telefon poti solicita cateva invitatii pentru prietenii sau cunoscutii tai familisti din Ploiesti, astfel incat si acestia sa beneficieze impreuna cu tine de acest eveniment familial. Suna asadar cu toata increderea si fa o bucurie si altora, facilitandu-le participarea la aceasta intalnire consacrata familistilor!


Știre preluată de pe www.bisericalogos.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni