Corul de Clopotei Hosana Oradea la Biserica LOGOS Ploiesti
Adăugată de logos.ploiesti_2011 in 24/12/2012, citită de 2.371 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Corul de Clopotei Hosana Oradea la Biserica LOGOS Ploiesti

In mod cert, sarbatoarea intruparii Mantuitorului in lumea noastra nu poate sa dureze doar o singura zi, asa cum, in mod conventional a fost decisa ziua de 25 decembrie de religia majoritara. Astfel, cu mult timp inainte de aceasta data pot fi auzite colindele interpretate in biserici sau, chiar mai bine, in diverse locatii, precum spatiile culturale sau comerciale si, desigur, aceste manifestari continua si dupa aceasta data.

Din acest motiv si asemenea altor biserici, sarbatoarea nasterii Domnului Iisus va aduna si a doua zi de Craciun, credinciosii din Biserica LOGOS Ploiesti impreuna cu invitatii acestora, la o intalnire consacrata acestui maret eveniment. Astfel, miercuri, 26 decembrie 2012, incepand cu orele 10.00 inimile participantilor vor putea fi incalzite si inaltate din punct de vedere duhovnicesc prin colindele intonate de Corul de Clopotei Hosana Oradea
Mesajul biblic al nasterii Mantuitorului va fi adus de catre Nelu Paul de la Biserica Emanuel Oradea.

Dorim ca si cu aceasta ocazie, dincolo de bucuriile si emotiile care insotesc aceasta sarbatoare, sa ramana adanc in inima participantilor adevarul dragostei lui Dumnezeu care L-a dat pe Fiul Sau pentru mantuirea noastra. Intrarea este libera!

Știre preluată de pe www.bisericalogos.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni