Lauda si inchinare cu Trupa Emaus la Biserica LOGOS Ploiesti
Adăugată de logos.ploiesti_2011 in 12/12/2012, citită de 2.021 ori
Autor: Anonim, Categorie: Evenimente
Lauda si inchinare cu Trupa Emaus la Biserica LOGOS Ploiesti

Este cat se poate de evident ca Sarbatoarea Nasterii Mantuitorului este un motiv de bucurie pentru oameni sa-si faca unii altora tot felul de cadouri, de la cele simbolice la cele mai costisitoare, functie de tipul de relatie, interes, buzunar s.a.m.d.

Aceasta frumoasa preocupare, oricat de multa bucurie poate genera in inimile celor care primesc sau ofera ceva, este totusi lipsita de semnificatie daca Cel ce ne ofera totul nu primeste nimic din partea oamenilor. Desigur, Domnul nu are nevoie de cadourile noastre, insa o inima pe deplin recunoscatoare, dornica sa i se inchine, este intotdeauna un dar pe care crestinii mantuiti il pot oferi Domnului si cu atat mai mult in astfel de ocazii.
 
Acesta este considerentul pentru care Biserica LOGOS Ploiesti cheama din nou credinciosii la un timp de jerfa duhovniceasca de inchinare prin cantare in cadrul unei intalniri publice impreuna cu Trupa Emaus, una dintre cele mai longevive formatii muzicale crestine din Romania.

Evenimentul este planificat pentru data de Duminica, 16 decembrie 2012, incepand cu orele 10.00 in locatia din strada Miciurin, nr.6. 
Accesul este permis oricarui om dornic sa se inchine Domnului in acest mod si cu aceasta ocazie!

Știre preluată de pe www.bisericalogos.blogspot.com
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni