Evanghelia dincolo de gratii
Adăugată de UCENICII in 17/11/2012, citită de 1.437 ori
Autor: Siminiuc Iulian, Categorie: Misiune
Evanghelia dincolo de gratii

Fundatia de Binefacer  IOZSEF  va vizita din nou penitenciarul din Satu Mare. De această data cu ajutorul Domnului îşi doresc să ducă celor însetaţi după Cuvânt şi libertate, ceva hainnte. Dar nevoile lor sunt mult mai mari, dar totodată mult prea mici pentru noi.Nevoile lor pot fi îmlplinite foarte simplu din surplusul nostru, pentru că nevoilelor în comparaţie cu ale noastre sunt prea mici. Dacă noi  ne dorim maşini, compiutere sau case, ei nu îşi doresc decât ceva rechizite, nişte hârtie să scrie scrisori, o pereche de papuci şi o haină pe ei şi o Biblie sau măcar un Nou Testament.În timp ce în Bisericile noastre  toatea astea sunt aruncate dintr-un loc în altul, cineva dincolo de gratii lea şteaptă cu nerăbdare ca pâinea cea de toate zilele.Organizatorii ne-au împărtăşit: “am fost în multe penitenciare, dar nevoia acută de Biblii sete după Cuvânt nu am mai văzut nicăieri”.Pariticipă şi tu la această lucrare. Du şi tu lumina şi eliberarea în întunericul închisori intr-un aport mic. Donează măcar un caiet sau un pix. Adu un râmbet pe faţa celor robiţi de lanţurile întunericului.Dacă Dumnezeu a pus în inima ta dorinţa de a contribui cu ceva la această lucrare contactează organizatorii:

[email protected] / [email protected] / [email protected] /

telefoane intre orele 08-14 : 0731032723 sau 0742731313

site: http://misiunecrestinaucenicii.webs.com/

RO20BTRL03201201M82309XX cont in lei Banca Transilvania

RO92BTRL03204201M82309XX cont in euro Banca Transilvania

he Jozsef Ministry Foundation was founded in 1996 for the purpose of helping those who are in financial need. Then, a group of volunteers got involved in working with prisoners. 
We thank our Lord that our prayers have been heard as the Foundation has more volunteers now and they take care of prisoners, the sick and those in financial need and social problems. 
Our volunteers went to men and women prisons, to hospitals and to the poor to share the gospel. They distributed Bibles, New Testaments, Christian books, food, sweets, notebooks, envelopes, pens, hygiene items, clothes and shoes. 
Thousands of prisoners took part in our programmes in different prisons. Each of them was given food and other above mentioned items. Our volunteers visited the families of many prisoners and gave them financial and material support. They spoke about the Gospel too and prayed with them. 
"Now he who plants and he who waters are one, and each one will receive his own reward according to his own labour." 
This is why we have to do everything that He commanded us and the rest is His plan! 
We thank our Lord that we bore many fruit and seeing the work of the Lord, we grew stronger and are happy that we can carry out this work that is not easy sometimes. 
Many of the prisoners write to us hoping that someone can answer their questions. Many of them are in need of financial support. 
There is a post-detention programme offered by our foundation that will expand more the next year for helping those who are being released in finding a home, a job and in integrating in the society through the church. 
God bless this work and we wish to bear more fruit and bring happiness to people in need! 
In London please contact Rebeca & Alex Zdroba on 
077 60858596 
In Romania please contact Iulian & Iudit Siminiuc 
Email: [email protected]


Știre preluată de pe misiunecrestinaucenicii.webs.com
Doamne, dă-mi seninătatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimbaşi înţelepciunea de a face diferenţa dintre ele.
Adăugat în 19/11/2012 de UCENICII
Fundatia de binefacere IOZSEF este o fundatie care se ocupa cu oameni aflati in dificultati financiare si materiale in perioada 1998 – 2008

. Din ianuarie 2009 un grup de voluntari care faceau misiune in penitenciare sau alaturat si acestei mici fundatii cu nadejdea ca Domnul va lucra si vor putea duce Vestea cea Buna dincolo de gratii prin aceasta fundatie.

Multumim Domnului ca rugaciunile au fost ascultate si astazi fundatia are mai multi voluntari si se ocupa atat de detinuti cat si de alte personae aflate in probleme sociale si materiale atat cat Domnul le ingadue!

am fost gol, si M-ati imbracat; am fost bolnav, si ati venit sa Ma vedeti; am fost in temnita, si ati venit pe la Mine."Matei 25:36

Multumim Domnului pentru harul care il avem de a sluji in gradina Sa atat in penitenciare cat si in alte locuri unde este nevoie de paine si peste!

La acest inceput de an ne-am gandit sa va facem cunoscut tuturor celor care ati fost alaturi de noi in aceste lucrare cateva detalii despre lucrarea din anul ce a trecut nu inainte de a va multumi in Numele Domnului,pentru tot ce a-ti facut ca lucrarea Domnului sa continue si sa creasca! Domnul ne rasplateste la fiecare si asa sa fie ! Amin.

Voluntarii fundatiei au mers atat in penitenciare de femei cat si de barbati apoi in spitale si la cei saraci. De fiecare data au dus cu ei Cuvantul Domnului vestit cat si Biblii sau Noul Testament insa asa cum stim nu doar de paine este nevoie ci si de peste. Sau distribuit: 65 de Biblii;124 de Nou testament;240 de carti si mii de pliante crestine.

Apoi sau daruit si alimente;dulciuri;caiete;plicuri postale;pixuri;obiecte de igiena;haine si incaltaminte. In penitenciarul Satu Mare echipa de voluntari inpreuna cu alti frati au facut o biblioteca in care au si pus pe mai multe rafturi carti crestine .

Au fost scosi in anul 2012 peste 1000 de detinuti la programele ce sau desfasurat in penitenciar totodata ei primind si cate o punga cu alimente si alte lucruri de necesitate. Sau cheltuit 11230 de lei din 12800 care au fost primiti ca donatie. Mai multe familii ale detinutilor au fost vizitate de catre voluntari pentru a fi sprijiniti pe plan material dar si li sa vorbit din Evanghelie.

Unii chiar sau inplicat in rezolvarea problemelor unor bolnavi ei fiind ajutati la internari cat si cat au stat in spitale.

“UNUL SEAMANA – UNUL UDA- dar DOMNUL face sa dea rod! De aceea noi trebue doar sa facem cea ce El ne-a poruncit sa facem in rest E planul Sau! Unii intreaba mereu daca sunt si r o a d e insa noi nu suntem cei ce fac sa rasara ci Domnul! Amin.

Nadajduim ca si in anul acesta sa putem face mai mult pentru slava lui Dumnezeu si castigarea celor de dincolo de gratii si nu nunai....

Domnul sa binecuvanteze lucrarea Sa prin noi toti cei care am contribuit la ea voluntar prin rugaiune,financiar sau material si totodata sa fim cu totii: Liberi in Cristos!
Anul acesta ne dorim sa mergem in mai multe penitenciare in urma zecilor de scrisori primate de la detinuti!
In fiecare an noi facem si poze/video in cadrul programelor si daca este necesar va putem si trimit Programele nostre se desfasoara ca si la Biserica: rugaciune;cantare;predica;cantare si rugaciune apoi se discuta cu unii dintre ei personal la care se inmaneaza si darurile.

Pentru alte informatii –poze – samd va rugam sa ne scrieti si va vom raspunde!

Ne puteti gasi pe site-ul misiunii: http://misiunecrestinaucenicii.webs.com/

sau scrie pe adresa: [email protected]Domnul sa va binecuvanteze in anul acesta in tot si toate sa va dea sanatate si sa va tina alaturi de lucrarea de dincolo de gratii si in acest an! AminFundatia de binefacere Iozsef 2013
Adăugat în 10/02/2013 de UCENICII
Opțiuni