Sandul Bibi inchis de 5644 zile in Pakistan
Adăugată de user necunoscut in 07/01/2009, citită de 196.267 ori
Autor: Administrator, Categorie: Prizonieri pentru Christos
Sandul Bibi
Sandul Bibi, o tanara de 21 de ani din Pakistan, se afla in inchisoare, acuzata ca a incalcat articolul 295, litera b, facandu-se vinovata de blasfemie la adresa legii.Sandul este acuzata, in mod fals, ca a rupt pagini din coran. In data de 9 octombrie, o mare multime de musulmani au atacat familii crestine in timp ce se aflau la biserica, aruncand cu pierte, tragand focuri de arme si strigand: "La moarte cu Gulsher si fiica sa!"

Ea si tatal sau, Gulsher Masih, au fost arestati dupa ce o multime dintr-o moschee apropiata au inconjurat casa lor. Megafoane din imprejurimi anuntau ca acestia au necinstit coranul. Multimea manioasa a aruncat cu pietre in casa lui Sandul. Crestinii cred ca tatal si fiica sa au fost tinta atacurilor si arestati deoarece au castigat satenii pentru Hristos. Sandul a trimis cateva scrisori familiei din inchisoare, in ultima ea a scris:"Ma rog mult ca Dumnezeu sa ma elibereze de aici si sa va pot vedea, dar nu stiu cand. El va raspunde rugaciunilor noastre. Va rog, rugati-va pentru mine!"
Daca va fi condamnata, va sta cel putin 4 ani in inchisoare. Astfel, ea si familia ei, au mare nevoie de incurajare si rugaciune.

Știre preluată de pe www.prisoneralert.com
pareri
...o fata de 21 de ani na da lectii in ce priveste dedicarea si lucrarea.
Adăugat în 07/01/2009
Cand mama e la inchisoare e greu, dar cand copilul e la inchisoare si mama acasa e nespus de greu.
Adăugat în 12/01/2009
sa ne rugam pt crestinii persecutati, nu stim cand vom avea si noi nevoie de rugaciunile altora. Dumnezeu s-o scape de acolo pt ca e fiica Lui!
Adăugat în 13/01/2009
gratiela
Ce credinta puternica a insufletit-o pe aceasta tanara sa mearga asa departe!!!
Adăugat în 14/01/2009
domnul sa o ajute
domnul sa se indure de familia aceasta shi de toti crestinii persecutati!!!!!o fata asa tanara ne da o lectie!!!!!
Adăugat în 14/01/2009
Pastrati'va pacea in inima!Dumnezeu ISI va arata Slava prin voi!
Adăugat în 31/03/2010 de daniela_fekete
Am sa ma rog pt. ea si pt familia ei...ca Domnul sa le dea tarie sa treaca prin aceasta incercare..:)
Adăugat în 11/04/2010 de DamaloveJesus
A FI CRESTIN E LUCRU MARE
DA, avem o pilda vie printre noi,una vrednica de toata admiratia.... Sa ne rugam pentru sora noastra SANDUL BIBI. PACEA care intrece orice pricepere si TARIA lui HRISTOS , nencetat sa o-nsoteasca. GOD BLESS YOU !!! SANDUL BIBI.
Adăugat în 26/08/2010
Normalitatea crestina ajunge ceva supranatural...
Intradevar este f greu pt. crestinii din tarile musulmane ...insa stau si ma gandesc ca a fii inchis pt. Dumnezeu in inchisoare , a-ti da chiar viata pt. El ar trebui sa fie pt. toti cei ce L`au cunoscut pe El si au facut legamant cu El ceva firesc ...insa vietiile noastre crestine sunt tot mai putin insufletite de adevar astfel cand auzim de crestini in inchisoare pt. El ne minunam de curajul , credinciosia si puterea lor ...Dumnezeu sa intareasca in adevar pe acesta sora a noastra si pe tatal ei si fam .si ma rog ca Hristos Isus sa aduca la El Pakistanul!!!! (CACI POATE )
Adăugat în 26/01/2011 de paulazana
Este greu sa fii judecat pe nedrept dar ce sai faci domnul ne spune sa ne bucuram pentru aceste prigoniri probleme cu lumea in timp ce tu esti prigonit pentru Hristos in acel moment isus este proslavit in inima ta
Adăugat în 27/03/2012 de alexharti9
ne vom ruga mult pentru cei care sunt persecutati pentru isus si credinta in domnul nostru isus hristos ca sa le dea putere nadejde credinta si multa multa dragoste pentru cei care ii persecuta
Adăugat în 27/03/2012 de alexharti9
Opțiuni