Li Mey inchis de 6102 zile in China
Adăugată de user necunoscut in 04/11/2008, citită de 198.462 ori
Autor: Administrator, Categorie: Prizonieri pentru Christos
Li Mey
In iulie, Li Mei, o femeie in varsta de 42 de ani, impreuna cu alti noua lideri ai bisericilor de casa au fost arestati. Arestul s-a produs in timp ce participau la un serviciu de inchinare duminical si li s-au adus invinuirile: au cantat cantari crestine oamenilor din sat, au rulat "Filmul Isus" intr-un sanatoriu privat si s-au rugat pentru insanatosirea unui batran cu dizabilitati. Toti au fost condamnati la inchisoare prin munca pentru reeducare, perioada fiind de la 12 la 18 luni. Li Mei si-a ispasit sentinta timp de un an intr-un spital avand mainile legate de pat. Bataile si torturile repetate i-au pricinuit probleme grele de sanatate si astfel a fost nevoita sa ceara operatie de histerectomie. Perioada de detentie care i-a mai ramas, Li Mei o ispaseste acasa sub arest.

Te invitam sa scrii o scrisoare de incurajare lui Li Mei. Noi am experimentat rezultate extraordinare atunci cand cititorii au scris credinciosilor inchisi pentru credinta lor. Scrisorile pot face diferenta si adesea pot scurta perioada de detentie. Te rugam trimite o scrisoare de incurajare lui Li Mei si da-i voie sa stie ca te rogi pentru ea. De asemenea, scrie guvernului din China si cere ca Li Mei sa fie eliberata. Impartaseste prietenilor tai suferintele fratilor din China si incurajeaza-i sa scrie.

Știre preluată de pe www.prisoneralert.com
ce invinuiri!!!
Invinuirile ca li s-au adus nu au nici o legatura cu bataile si torturile, dar stim ca in ziua judecatii, Dumnezeu va instaura adevaratele valori.
Adăugat în 06/11/2008
referitor la Li Mey
Chiar daca cineva a facut la Li Mey rau, noi sa ne rugam pentru el, sa iliertam si sa il ibum precum si zice cuvantul in marcu 12:31 "sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti". Noi avem dreptul sa ii iertam si sa ne rugam pentru ei. Eu doresc lui Li Mey ca dumnezeu sa ii ofere alinare in ceea ce ea supotrta acuma, si ma rog domnului sa o intareasca in continuare tot atat de mult ca si pana acuma. Dumnezeu sa calauzeasca si pe cititorul mesajului meu, si sa il umple de lumina.
Adăugat în 06/11/2008
Li Mey
Fie ca Dumnezeu sa-i fie alaturi si sa o binecuvinteze.
La ce adresa se poate sa-i scriem?
Adăugat în 10/11/2008
Pentru a-i scrie click pe adresa de sub "Stire preluata de pe...". Apoi in dreapta aveti: What You can do for Li Mei?-> Write an encouraging letter.
Adăugat în 10/11/2008
Opțiuni