Y Wo Nie inchis de 7163 zile in Vietnam
Adăugată de user necunoscut in 29/09/2008, citită de 215.443 ori
Autor: Administrator, Categorie: Prizonieri pentru Christos
Y Wo Nie
Pastorul Y Wo Nie a fost arestat in data de 18 august, 2004, deoarece a condus o demonstratie cerand mai multa libertate religioasa si restituirea proprietatilor care au fost confiscate de guvernul vietnamez, pentru aceasta a fost condamnat la inchisoare pentru 9 ani. Familia lui nu l-a putut vizita pana acum.

Scrie-I o scrisoare de incurajare si permite-i sa stie ca te rogi pentru el si pentru credinciosii din aceasta tara. Spune prietenilor tai despre persecutia din Vietnam, incurajeaza-i sa se roage si sa scrie.
De asemenea, scrie oficialilor din Vietnam sa-l elibereze pe Nie.
Scrisoarea ta poate face diferenta, implica-te!

Știre preluată de pe www.prisoneralert.com
Curaj fratioare!!!
Dupa ce am citit aceasta stire la adresa Dumnea-voastra,am ramas surprins.
Neam dat seama cit de ptutin noi suferim pentru Hristos,sau cit de des ne rugam pentru credinciosii persecutati.Ma voi ruga ca Domnu sa te elebereze.Fie ca acest sms, sa fie o incurajare.
Domnu sa te intareasca.
Tea scris un Frate din Republica Moldova !!
Adăugat în 02/10/2008
incurajare
De multe ori ma intreb de ce oare copii DOMNULUI ISUS trebuie sa sufere.Pina cind satana va fi pedepsit noi vom suferi fiti tari si nu incetati sa va rugati pentru fratii care sint in INCHISOARE sau persecutati pentru numele DOMNULUI ISUS rugativa pentru Izrael .Fiti bine cuvintati toti cei ce stati linga DOMNUL rasplata noastra se aproprie si vom fi liberi cu ISUS rugativa pina atunci uni pentru alti
Adăugat în 05/10/2008
incurajare
Binecuvintat esti frate ca Domnul tea gasit gata sa suferi pentu NUMELE LUI CEL SFINT si MINUNAT pentruca e mai bine sa suferi pentru EL de cit sa suferi pentru o facere de rau. Fiindca cind suferi pentru EL esti sigur ca iti vei lua rasplata. DOMNUL SATI DEA PUTERE SA INDURI PINA LA SFIRSIT ORISICE GREUTATE. Ma rog ca EL sa te scoata din ghearele satanei.
Adăugat în 07/10/2008
Doamne, intareste-i!
Apreciem foarte mult curajul acestui tanar, dar l-a costat 9 ani de inchisoare fara drept de vorbitor.Ce durere poate fi pentru parintii sai, pentru mama sa...Doamne ce durere!
Adăugat în 21/10/2008
bucura-te
Noua nea fost dat harul nu numai sa credem dar si sa suferim pentru D-l Iisus. Sa nu te descurajezi si sa nu cazi de oboseala caci la sfarsit D-l stie sa rasplateasca. intarestete si inbarbateaza-te.pace. Cu dragoste
Adăugat în 04/12/2008
Opțiuni