Vesti din Myanmar - Alex Svijic
Adăugată de AgentiaKairos in 27/02/2019, citită de 318 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Vesti din Myanmar - Alex Svijic
Pacea Domnului,
 

            În Myanmar este anotimpul secetos, iar aceasta este perioada cea mai potrivită pentru a călători. Studenții noștri de la școala de misiune au terminat semestrul în ianuarie. Am format împreună cu învățătorii trei echipe, apoi fiecare echipă a fost trimisă în diferite zone ale țării ca să predice Evanghelia și să-i întărească pe credincioșii care rar aud Cuvântul predicat, ei ducând lipsă de frați lucrători. Eu nu am putut să îi însoțesc deoarece de două luni aștept un răspuns de la guvern în ceea ce privește prelungirea vizei care mi-a expirat în luna decembrie 2018. Actele sunt toate în regulă dar un ministru nu vrea să dea ultima semnătură.
            Orfelinatul s-a mutat din Gangaw în Pyin Oo Lwin. Deocamdată îngrijim 28 de copii cu vârste între 3-16 ani. Costurile lunare pentru orfelinat ajung la aproximativ 500 euro pentru mâncare, îmbrăcăminte și alte nevoi.
 

Motive de rugăciune:
- mulțumim că suntem toți sănătoși și putem lucra în libertate, chiar dacă avem și niște restricții;
- pentru cele trei echipe plecate să predice Evanghelia în diferite zone: Domnul să dea rod și binecuvântare ori unde ajunge cuvântul Lui;
- pentru ca orfelinatul să fie în continuare binecuvântat de Dumnezeu.

 
Vă doresc mult har și pace în Domnul Isus Hristos!
 
Al vostru frate în slujire,
Alex

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni