Scrisoare de informare - Artun și Mirela, Turcia
Adăugată de AgentiaKairos in 07/02/2019, citită de 236 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Scrisoare de informare - Artun și Mirela, Turcia

Har și pace,

          Ne bucurăm să vă trimitem iarăși vești. Vă mulțumim că ne purtați în rugăciunile voastre. Să știți că avem mare nevoie de ele. Noi ne rugăm ca Domnul să vă răsplătească și să vă facă să semănați tot mai mult cu El.
          În luna ianuarie studenții noștri au avut vacanță. Am profitat de acest timp și am organizat o tabără de trei zile la noi acasă. Pentru noi a fost prima "tabără de casă", dacă o putem numi așa. Dintre toți studenții cu care lucrăm doar șapte au putut participa și cred că numărul lor a fost unul potrivit pentru că dacă erau mai mulți nu am fi avut loc unde să dormim toți. Împreuna cu soțul meu am lucrat temeinic timp de două săptămâni pentru a pregăti totul. Programul a fost destul de încărcat: timp de laudă și închinare, lecții biblice, discuții, ateliere și nu în ultimul rând, jocuri și voie bună. A fost o mare bucurie să avem acest timp în care, împreună cu tinerii, să Îl cunoaștem mai bine pe Domnul.
          Lucrarea de ucenicizare este una dintre lucrările pe care Domnul mi le-a pus pe inima încă de când am început să slujesc în această țară.
          
Rugați-vă împreună cu noi pentru tinerii noștri, ca ei să se alipească de Domnul, să Îl iubească și să își predea complet viața în mâinile Domnului Isus. Rugați-vă ca Domnul să îi păzească de cel rău.
          Rugați-vă și pentru Elif, una dintre tinerele care a venit în tabără. 
Ea a venit la adunare acum câteva săptămâni și părea foarte entuziasmată și dornică să cunoască mai multe despre Domnul. Drept să vă spun, încă nu știm sigur care sunt intențiile ei. De multe ori în discuțiile noastre am văzut că apără islamul și este destul de naționalistă. Întrebările pe care ni le pune sunt de multe ori puse cu scopul de a ne contrazice. Rugați-vă ca Domnul să o cerceteze și să i se descopere personal.
          Rugați-vă și pentru noi, ca să ne dea Domnul un duh de descoperire și de înțelepciune pentru a ști cum trebuie să ne purtăm cu cei care vin la adunare cu diverse scopuri.

 

Domnul să ne poarte pe toți în carul Său de biruință!
 

cu mulțumire,
Mirela și Artun


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni