Scrisoare de informare - Artun și Mirela, Turcia
Adăugată de AgentiaKairos in 17/12/2018, citită de 159 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune

 

Dragii noștri,
 
            Dorim să vă mulțumim mult pentru rugăciunile și sprijinul vostru.
 

Pregatiri de crăciun
            Luna aceasta suntem destul de ocupați cu organizarea diverselor evenimente cu ocazia nașterii Mântuitorului nostru Isus Hristos. În săptămâna ce vine vom merge în centrul orașului, vom împărți invitații și prajituri trecătorilor. Ne rugăm ca oamenii să răspundă pozitiv și să vină la adunare în ziua de crăciun. Rugați-vă și pentru prietenii și cunoștințele celor credincioși, ca să vină la adunare cu această ocazie. 
            Am pregătit, împreună cu grupa de copii, un program de cântece și poezii. Din păcate, două dintre fetițe au varicelă și nu știm dacă vor putea fi prezente. Vom avea și o zi în care vom organiza un program special pentru tineri. Rugați-vă ca Domnul să lucreze în acestă perioadă în inimile oamenilor. Rugați-vă și pentru odihnă, bucurie și putere.
 
Lucrarea Online
            În ultima vreme Artun a lucrat la o pagină de internet unde cei interesați pot afla mai multe despre Isus Hristos și pot comanda gratuit noi testamente. Eu lucrez la pagina de facebook a adunării. Rugați-vă ca Domnul să ne dea înțelepciune și pricepere. Fie ca El să lucreze și în acest fel la inimile oamenilor.
 
Expoziția de carte

            În săptămâna aceasta are loc o expoziție de carte chiar în orașul în care suntem noi. Îi suntem mulțumitori Domnului pentru că, împreună cu o editură creștină, avem și noi un stand unde putem vinde cărți creștine. Pe lângă vânzarea de cărti creștine, astăzi am împărțit și invitații celor veniti la expoziție.
            Artun a avut ocazia să stea de vorbă cu un grup de fete, toate purtând vălul islamic. Ele s-au arătat foarte interesate să audă Evanghelia. Expoziția de carte se va încheia mâine.
 Rugați-vă ca cei ce au cumpărat Noi Testamente sau Biblii, să le și citească. Rugați-vă ca cei ce primesc invitații, să vină la serbarea de crăciun.
 
Încercări
            În ultimele luni am fost și încă suntem încercați atât în viața de familie cât și în lucrarea în care suntem implicați. Vă mărturisesc că uneori ne este tare greu și sunt momente în care sunt foarte descurajată. Nu uitați să vă rugați și pentru noi ca Domnul să ne reînnoiască puterile, să ne facă parte de binecuvântările Sale și să ne întărească în credință.
 

            Mă rog ca sărbătoarea nașterii Domnului nostru Isus Hristos să vă umple inimile de pace și bucurie.
 

cu mulțumire,
Artun și Mirela
 Tokatli


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni