Ve;ti din Myanmar - Alex Svijic
Adăugată de AgentiaKairos in 25/10/2018, citită de 272 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune
Ve;ti din Myanmar - Alex Svijic
Multă pace!
 
          Ne aflăm în anotimpul ploios aici în Myanmar, dar deocamdată nu avem inundații.
          Eu sunt bine, sănătos și predau la trei clase din cadrul școlii de misiune. Am și ceva studenți budiști care vor să învețe limba engleză. În timp ce relaționez cu ei încerc să aflu și câte ceva despre cultura și religia lor. Într-o zi am fost invitat la o cafea de către un budist care practică foarte mult meditația. El era foarte hotărât să îmi explice mai multe lucruri despre budism. Am discutat foarte mult timp, iar ultima data am stat cu el de vorbă cam cinci ore și am avut ocazia să-i împărtășesc și Evanghelia. El nu știa Cine sau Ce este Dumnezeu pentru că în religia budistă nu există un creator. Numele acestui budist este Thomas și îl puteți vedea în poza atașată, în partea stângă-jos.
 Vă rog să mijlociți în rugăciune pentru el dar și pentru studenții budiști, ca ei să-L cunoască pe Dumnezeu.

          Dacă aveți un telefon mobil cu aplicația WhatsApp și doriti să aflați mai multe informații despre lucrarea de aici, vă invit să intrați în grupul nostru de misiune pentru Myanmar. Numărul meu pe WhatsApp este: +95 97 69 40 30 50.
          Mult har și pace tuturor vă doresc în lucrările pe care fiecare dintre voi le faceți pentru gloria Domnului nostru Isus Hristos!
Alex
 

Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni