Scrisoare de informare - Artun și Mirela, Turcia
Adăugată de AgentiaKairos in 24/10/2018, citită de 165 ori
Autor: Agenţia Kairos, Categorie: Misiune

Dragi frați și surori,
 
          Suntem mulțumitori Domnului pentru felul în care ne poartă de grijă și lucrează prin noi. Mulțumim Lui și pentru voi, cei care ne sunteți alături atât în rugăciune cât și prin suport financiar.
         Un prieten de-al lui Artun, împreună cu un grup de surori dintr-o adunare de aici, ne-au dăruit banii necesari cumpărării unui videoproiector pentru adunarea noastră. Acum ne putem închina Domnului cu toții, bucuroși că putem vedea versurile cântărilor. Mulțumim Domnului pentru aceasta.
          Săptămâna aceasta am putut să reparăm și podeaua din camera copiilor. Mai avem de gând să înlocuim ușile de la băile adunării, uși care se închid cu greu.
 Ne rugăm să avem bani curând și pentru acestea.
 
Prieteni și lucrare
          Luna trecută am fost foarte ocupați.
          În primul rând am avut mai mulți prieteni care au stat la noi. Melisa, o prietenă de a mea care este și ea lucrătoare în alt oraș, a venit pentru o săptămână să ne viziteze. Ea își dorește ca după ce va învăta limba să se poată muta într-un oraș mai mic, unde să poată sluji Domnului. Ne-am bucurat să o putem găzdui și poate în viitor ni se va alătura nouă în lucrare. Un alt tânăr care venit de peste hotare ca să slujească Domnului este Jack. El a stat la noi aproape două săptămâni, timp în care l-am ajutat să își găsească un apartament de închiriat și să își pregătească toate actele necesare permisului de ședere. A fost o încurajare să vedem cât de repede au fost rezolvate toate lucrurile în acestă privință și Îi mulțumim Domnului.
         În al doilea rând, am fost destul de aglomerați cu lucrarea. Mulțumim Domnului pentru că am putut începe un studiu biblic cu tinerii din adunare. Duminica, după adunare, ne întâlnim fie acasă la noi fie la adunare. La întâlnirea trecuta am avut șapte tineri deschiși să studieze Cuvântul.
 Rugați-vă pentru tinerii noștri, ca să fie consecvenți și să crească în cunoașterea Domnului. De obicei, după studiul biblic, luăm masa împreună și facem jocuri.
           Suntem ocupați și cu vizitarea celor din adunare. Am observat că în această cultură este foarte important să ții legătura cu oamenii, să îi suni și să îi vizitezi. Avem în adunare o familie nouă de care dorim să ne ocupăm.
Ne rugăm ca Domnul să ia teama din inima lor și să vină la adunare duminică de duminicăÎn adunare mai avem și o tânără, Ayse, care are o fetiță de câteva luni. În present ea locuiește într-un adăpost pentru mame singure. Familia ei a respins-o când a aflat că este însărcinată, iar tatăl copilului nu dorește să audă de ea.Ayse dorește să studieze biblia și ne rugăm Domnului ca EL să lucreze în viața ei.
 
Vecinii noștri
          Vecinii pe care îi avem sunt foarte curioși și dornici să stea de vorbă.  De obicei vecinii se vizitează unii pe alții și își oferă mâncare unul altuia. Doamna Gamze, care este una dintre vecine, ne-a dăruit de câteva ori murături, lapte sau un desert numit asure. Din când în când mergem și noi în vizită la ea. De obicei vizitele durează câteva ore, dar ultima oară am încheiat vizita la miezul nopții. Vecinului nostru îi place să joace table și când are timp îl cheamă pe soțul meu să joace împreună cu el. 
          Deși nu par deschiși la Evanghelie, oamenii au totuși întrebări. 
Rugați-vă ca Domnul să ne dea înțelepciune în relațiile noastre cu vecinii. Rugați-vă și pentru inimi care să fie deschise să audă și să primească Evanghelia.
          Cu ocazia aniversării nașterii Domnului nostru Isus Hristos, dorim să organizăm un eveniment aproape de un mall aflat în centrul orașului. Pentru a putea face lucrul acesta avem nevoie de autorizație din partea primăriei. Rugați-vă ca să primim această autorizație.
 

Cu mulțumire,
Artun și Mirela


"Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. Şi pacea lui Dumnezeu care intrece orice pricepere va va pazi inimile si gandurile in Hristos Isus." (Filipeni 4:6-7)


Știre preluată de pe www.agentiakairos.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni