Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

6-7 Octombrie 2018 – Votăm DA pentru familie, DA pentru viitorul României!
Adăugată de Softy in 12/09/2018, citită de 1.251 ori
Autor: Anonim, Categorie: Anunțuri
6-7 Octombrie 2018 – Votăm DA pentru familie, DA pentru viitorul României!

Senatul României a validat Referendumul din data de 6 și 7 Octombrie 2018, drept urmare românii vor trebui să se exprime prin vot dacă Constituția României va trebui modificată, conform cererii Coaliției Pentru Familie, având ca fundament și argument semnăturile a 3.000.000 milioane de români pentru schimbarea articolului 48 din Constituția României.

Românii, Creștinii și toți cei care ne-am născut, care respingem orice altă variantă de familie, vom vota DA pentru familia instituită de Dumnezeu la Referendumul din 6 și 7 Octombrie 2018.

Mai avem aproximativ o 30 de zile pentru a promova Referendumul! Haideți să spunem tuturor despre acest eveniment unic în istoria României! Haideți ca în aceste zile să discutăm acest subiect în orice loc! Este nevoie de 6.000.000 de voturi pentru ca Voia Lui Dumnezeu să  se scrie în Constituția Țării!

Întrebarea care va fi pusă va fi: "Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament?". Legea aprobată și publicată în Monitorul Oficial este următoarea:

    Parlamentul României adoptă prezenta lege.
    ART. I
    Alineatul (1) al articolului 48 din Constituţia României, revizuită prin Legea nr. 429/2003, aprobată prin referendumul naţional organizat în zilele de 18-19 octombrie 2003 şi republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 767 din 31 octombrie 2003, se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 48
    Familia
    (1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor."

    ART. II
    Revizuirea Constituţiei se supune aprobării prin referendum, organizat potrivit dispoziţiilor art. 151 alin. (3) din Constituţia României, republicată.

    Această lege a fost adoptată de Camera Deputaţilor şi de Senat, cu respectarea prevederilor art. 151 alin. (1) din Constituţia României, republicată.

Pentru cei nehotărâți, câteva clipuri făcute de Coaliția pentru Familie cu tema: Cu ce mă afectează căsătoria dintre doi bărbați?


Știre preluată de pe timoteiineu.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni