6-7 Octombrie 2018 – Votăm DA pentru familie, DA pentru viitorul României!
Adăugată de Softy in 12/09/2018, citită de 11.403 ori
Autor: Anonim, Categorie: Anunțuri
6-7 Octombrie 2018 – Votăm DA pentru familie, DA pentru viitorul României!

Senatul României a validat Referendumul din data de 6 și 7 Octombrie 2018, drept urmare românii vor trebui să se exprime prin vot dacă Constituția României va trebui modificată, conform cererii Coaliției Pentru Familie, având ca fundament și argument semnăturile a 3.000.000 milioane de români pentru schimbarea articolului 48 din Constituția României.

Românii, Creștinii și toți cei care ne-am născut, care respingem orice altă variantă de familie, vom vota DA pentru familia instituită de Dumnezeu la Referendumul din 6 și 7 Octombrie 2018.

Mai avem aproximativ o 30 de zile pentru a promova Referendumul! Haideți să spunem tuturor despre acest eveniment unic în istoria României! Haideți ca în aceste zile să discutăm acest subiect în orice loc! Este nevoie de 6.000.000 de voturi pentru ca Voia Lui Dumnezeu să  se scrie în Constituția Țării!

Întrebarea care va fi pusă va fi: "Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament?". Legea aprobată și publicată în Monitorul Oficial este următoarea:

    Parlamentul României adoptă prezenta lege.
    ART. I
    Alineatul (1) al articolului 48 din Constituţia României, revizuită prin Legea nr. 429/2003, aprobată prin referendumul naţional organizat în zilele de 18-19 octombrie 2003 şi republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 767 din 31 octombrie 2003, se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 48
    Familia
    (1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor."

    ART. II
    Revizuirea Constituţiei se supune aprobării prin referendum, organizat potrivit dispoziţiilor art. 151 alin. (3) din Constituţia României, republicată.

    Această lege a fost adoptată de Camera Deputaţilor şi de Senat, cu respectarea prevederilor art. 151 alin. (1) din Constituţia României, republicată.

Pentru cei nehotărâți, câteva clipuri făcute de Coaliția pentru Familie cu tema: Cu ce mă afectează căsătoria dintre doi bărbați?


Știre preluată de pe timoteiineu.ro
Aceasta intrebare "Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament?" nu spune nimic in ea ca este vorba ca familia sa fie intre barbat si femeie ci se poate referi si daca esti de acord cu legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in privinta ca parlamentul vrea sa poata fi prim-ministru si unul care are dosar de corupt. Daca referendumul este de castoria intre barbat si femeie, ar trebui ca in intrebarea sa fie pusa de casatoria intre barbat si femeie
Adăugat în 23/09/2018 de Florin30
Dupa cum puteti citj in stire, aceasta e forma obligatorie pentru orice referendum pentru modificarea Constituției Romaniei. Asta e legea in Romania, dar dupa cum puteti vedea, legea pe care o votam cu da sau nu este deja publicata in Monitorul oficial si acceptata de Curtea Constituțională deci nu are cum sa se intample altceva. Orice alte argumente in acest sens sunt pura propaganda...
Adăugat în 23/09/2018 de Softy
Dacă privim problema aceasta în plan spiritual, România are şansa extraordinară să atragă binecuvântarea lui Dumnezeu peste ea.

Cine ştie dacă nu de aici va porni trezirea spirituală în România.....

Dacă Dumnezeu susţine familia biblică, e clar că România e susţinută de El în acestă lucrare la nivel naţional.....

Mulţumesc lui Dumnezeu pentru toţi cei care au luptat ca lucrurile să ajungă până aici şi î-L rog să îi ( ne ) susţină până la capăt.....
Haideţi ca până în 7 octombrie să ne rugăm ( şi noi din spatele frontului ) cel puţin jumătate de oră pe zi pentru România . În mod special rugăciuni prin care să recunoaştem păcatele noastre naţionale, să cerem milă şi indurare pentru ţară....
Acum e momentul ca Spiritul Crestin( Duhul lui Hristos) să se manifeste cu mare putere in România......

Situaţia noastră ca ţară se aseamănă cumva cu şituaţia lui Israel de pe vremea lui Estera.....
Adăugat în 25/09/2018 de ambrozie
Opțiuni