Librăria Isaharus împlineşte doi ani!
Adăugată de Isaharus in 13/07/2016, citită de 1.925 ori
Autor: Anonim, Categorie: Anunțuri
Librăria Isaharus împlineşte doi ani!

Librăria Isaharus a luat naștere în anul 2014 și este deci o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta. Aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediţii rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai interesante jucării, CD/DVD , cărți de anticariat. În plus, facem tot posibilul ca ele să ajungă la tine cât mai repede, ca tu să poți răsfoi, privi, asculta din confortul casei tale.

În plus de asta www.isaharus.ro este o platformă de informare. Aici îți recomandăm cele mai noi titluri, cele mai cititite, cele mai ascultate, cele mai jucate, cele mai discutate publicații, oferindu-ți posibilitatea să îți spui opinia și să recomanzi și altora. Te invităm la dialog! Spune-ne ce crezi şi vei descoperi că feedback-ul tău chiar contează! Poţi nota, recomanda sau adăuga pe lista de preferințe orice produs.

Librăria Isaharus aparţine celor care şi-au imaginat o librărie aproape de sufletul lor, nu ar însemna nimic fără tine, cititorule, care apreciezi publicaţiile noastre, le cumperi, le citeşti, le prezinţi şi altora sau le oferi cadou. Alături de noi în acest exerciţiu continuu de imaginaţie sunt toţi cei care au încredere în puterea cărţilor de a schimba și modela caractere, în puterea muzicii de a schimba mentalităţi. O vorbă înţeleaptă spune: ”Eşti ceea ce mănânci ” iar spiritual vei deveni neîntârziat ceea ce înmagazinezi în inimă, de aceea un împărat înţelept spunea: “Strâng Cuvântul Tău în inima mea ca să nu păcatuiesc...” 

Ne puteți găsi:
- Facebook: https://www.facebook.com/LibrarieCres...
- Instagram: https://www.instagram.com/isaharus.ro/
- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRZ6...


Pentru noi clienții sunt cei mai de încredere parteneri ai noștrii, comenzi puteţi lasa direct pe site-ul librăriei (www.isaharus.ro) sau prin mail [email protected].

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi vă invităm să urmăriţi acest video:

 

https://www.youtube.com/watch?v=WN_SONv69Os

                                                                                   Dumnezeu să vă binecuvinteze!

                         


Știre preluată de pe www.isaharus.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni