Cartea “Nearing Home” scrisă de Billy Graham va fi tradusă în limba română
Adăugată de AdaMirela in 27/10/2012, citită de 1.479 ori
Autor: Ionel Tutac, Categorie: Anunțuri
Cartea “Nearing Home” scrisă de Billy Graham va fi tradusă în limba română

Cea mai recenta carte a cunoscutului evanghelist american Billy Graham, Nearing Home,va fi tradusa si pusa la dispozitia cititorilor romani de catre Editura Uniunii Bisericilor Crestine Baptiste din Romania. Editura mai sus mentionata a rezervat drepturile de publicare pentru limba romana si va pune la inceputul anului 2013 la dispozitia persoanelor interesate apreciata carte lansata de Billy Graham.
Nearing home este o carte scrisa la o varsta respectabila de catre autorul sau si care ofera raspunsuri practice tuturor celor care doresc sa afle si sa faca voia lui Dumnezeu, indiferent de varsta la care se afla in prezent. Cartea abundă în exemple biblice ale oamenilor care au făcut lucruri remarcabile la varsta la care cei mai multi dintre noi asteptam pensia. Cu toatete acestea autorul nu neaga nici problemele inerente varstei a treia si le abordeaza cu onestitate oferind solutii practice de a depasi momentele grele cand noile provocari par sa fie insurmontabile.
De asemenea, Billy Graham atrage atentia persoanelor in varsta asupra impactului pe care il pot lasa in urma lor. Acesta poate fi unul pozitiv, ori unul negativ.

Nearing Home a fost declarata in anul 2012 cartea crestina a anului de catre Evangelical Christian Publishers Association.

Anunt trimis de IONEL TUTAC pentru CrestinTotal.ro


Știre preluată de pe crestintotal.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni