Nu participați la concertul cu Lady Gaga!
Adăugată de Softy in 10/08/2012, citită de 5.007 ori
Autor: Vio Pop, Categorie: Anunțuri
Nu participați la concertul cu Lady Gaga!

Pe 16 august o ambasadoare a imoralității e programată să țină un concert în România. E vorba de Lady Gaga. Vă rugăm, dragi români și mai ales dragi creștini, nu mergeți, nu îngăduiți copiilor voștri să meargă, și încurajați-va colegii, vecinii și cunoștințele să nu meargă. Murdăria și imoralitatea în lume se extind pe banii creștinilor. Creștinii facilitează extinderea imoralității în lume.

Prin participarea lor la astfel de evenimente ei de fapt finanțează expansiunea imoralității. Criticăm pe bună dreptate vedetele și Hollywood pentru materialele obscene și nefolositoare pe care le produc. Nu le-ar produce, însă, dacă nu ar aduce bani. Imaginați-vă că nici un creștin nu ar participă la astfel de evenimente. Evenimentele ar deveni ne-profitabile iar cei care le inițiază le-ar abandonă. Haideți să nu ne facem părtași unui eveniment diabolic pe 16 august!

Țări precum Grecia, Bulgaria, Serbia, Georgia, Moldova, Rusia, Belarus, Muntenegru, Albania, Bosnia etc. au refuzat categoric concertele Lady Gaga.


Știre preluată de pe stiricrestine.ro
:)) Daca am ajuns sa spunem crestinilor sa nu mearga la concert Lady Gaga...e tragic....!!!! Haideti sa le spunem mai bine unde se gaseste fericirea nu unde NU se gaseste !!! Le dam idei; "vine Lady gaga in Romania?! ooo nu stiam " Va adresati unor copii in credinta si daca stim bine cei care avem copii, ce le spui sa nu faca, tocmai aia fac!
Adăugat în 10/08/2012 de ancaantoci
Da, vine, asa cum au intrat si alte gunoaie! Romania, demonstreaza inca o data caci accepta toate mizeriile, este gata sa le intimpine,,cu piinea si sare ospitatlitatii romanesti. Alegerea ne apartine;daca mergem, eset ''o scurtatura spre iad!''
Adăugat în 10/08/2012 de sanda_tulics
de multe ori trebuie sa spunem pacatului pe nume,da trebuie sa spunem pentru ca ,copiii cum ai cresti asa ii ai ,cu crezi ca tarile celelalte au refuzat concertul??/?///??
Adăugat în 10/08/2012 de danetu
In grecia Lady Gaga a concertat. Un gand bun dar nefolositor. Astazi avem artisti crestini care promoveaza muzica precum hip hop, rock, manele, house, populara si altele. EI sunt pe aceeasi linie cu Lady Gaga si Holywood. Fac muzica doar pentru bani.
Adăugat în 11/08/2012 de doubleM
Asa este, nu trebuie vizionata o astfel de artista, are simboluri sataniste in videoclipurile ei si nici textul cantecelor nu este mai diferit, mai au loc actual si proteste impotriva lui Madonna.
Adăugat în 11/08/2012 de Gottestochter
Nici Dumnezeu nu a evitat sa spuna clar ce sa nu faca Adam si Eva, asa ca, spuneti-le tuturor sa nu mearga la asa evenimente!
Adăugat în 11/08/2012 de bordanc_nicu
Bine! De asta sunt asa multi tineri asa de superficiali, apatici, lipsiti de esenta, in bisericile crestine, pt ca de vreo 20 de ani am spus pacatului pe nume nu????!!!! Aici ma refer la bisericile din Romania. Daca Romania 80% CRESTINA ar stii cum sa-si educe copiii nici nu ar mai fii nevoie de astfel de interdictii. Este o vreme pt a i se spune NU fa aia, nu te du acolo (de obicei cei 7 ani de acasa). mai tarziu copiii se educa prin exemplul personal, iar cand ajung destul de mari sa navigheze pe resursecrestine.ro el stie sigur in ce isi gaseste placerea un copil de Dumnezeu iar astfel de interdictii i se par absurde si pierdere de vreme. daca vrem sa spunem pacatului pe nume , haideti sa ne legam de alea subtile pe care nu le abordeaza nimeni si totusi mai toti le practica: mandria, pizma, rautatea, laudarosenia, viclenia, imbuibarea, iubirea de bani. etc. E trist sa vad cum spatiul asta e risipit, cand ar fii putut avea alte teme MUUULT mai interesante si mai arzatoare decat Lady Gaga! , uite cum pierd eu vremea....
Adăugat în 12/08/2012 de ancaantoci
Cine gandeste sanatos,sigur nu va merge!
Adăugat în 12/08/2012 de dariad
Ana,Resurse Crestine, este deschisa si pentru propunerea ta, deci, lucreaza in sensul afisat de tine, opune-te in scris acelor ''cozi de vulpi'',este nevoie sfinta de sfaturi, indemnuri, nu numai de a trage semnale de alarma. Dovedeste ca-ti pasa!Lucreaza concret!Asteptam noi materiale,expuse de tine, pentru indreptarea, societatii crestine si necrestine, a celor ce citesc acest site. Sa ne transformam din chibiti [persoane care stau pe margini si comenteaza , in ucratori ,asa cum ne vrea Biblia] .Fi binecuvintata!Pentru Ana Antoci.
Adăugat în 12/08/2012 de sanda_tulics
:)) Unde dai si unde crapa! Tocmai asta fac draga Sanda Tulics. Incercam sa explic lucruri foarte simple pe care la randul meu le-am invatat , lucruri care m-au ajutat in cresterea copiiilor, lucruri pe care le-am invatat de la altii, si care dau randament. Ma retrag...
Adăugat în 13/08/2012 de ancaantoci
Lady Gaga = 100 % satanista!!!!!!!
Adăugat în 13/08/2012 de dacideu
din pacate, lady gaga, nu-i o problema. Spurgeon spunea ca porcii (necrestinii) vor alege mereu gunoiul. Daca suntem nascuti din nou, nu se va intimpla niciodata sa alegem gunoiul. Adevarata problema, e ca "lady Gaga" a intrat deja in multe din bisericile noastre prin vestimentatia pe care multe din surorile noastre in Hristos au decis sa o poarte. Vina o poarta toti cei care tolereaza pacatul in biserica. Vrem ca tinerii sa nu se duca la concert, dar toleram limbaj necrestin, imbracaminte care e departe de a se numi cu bun simt ; vina o purtam noi. O inima schimbata va arata mereu in afara sfintenia, bunul simt si smerenia. (spun asta pentru cei care spun fraza "inima sa fie a Domnului frate")
Adăugat în 15/08/2012 de viorelo
Cel care stie cine este el in Cristos va sti sa faca diferenta intre ce este moral si imoral.
Noi nu trebuie sa fim ca lumea, dar traim in lumea asta si acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ramanem "incuiati" la minte. Omul invata ce este moral sau imoral din experientele personale...nu din sfaturi date de altii nesiguri in credinta lor...
Adăugat în 03/10/2012 de emil_vhk
Opțiuni