Admitere CBEE
Adăugată de proflorin in 03/07/2012, citită de 1.688 ori
Autor: www.cbee.ro, Categorie: Anunțuri
Admitere CBEE

Colegiul Biblic Est European vrea să îți ofere cadrul în care tu să te instruiești cel mai bine pentru a fi cât mai eficient. Astfel, CBEE oferă două secții pentru tinerii care doresc să se instruiască: Teologie Educație Creștină și Jurnalism Instruire Media.
Admiterea la Colegiul Biblic a fost simplificată, trebuie doar ca dosarul împreună cu formularele tip pe care secretariatul CBEE le trimite la cerere, plus 2 poze, diploma de bacalaureat să fie depus la secretariat, iar apoi candidatul să se prezinte la un interviu.

Condițiile de admitere

1. Completarea dosarului de înscriere și depunerea acestuia la secretariatul colegiului până la 26 iulie 2012, ora 15. Dosarul de înscriere trebuie să conțină următoarele documente:
a. Formularele de înscriere completate. Acestea va vor fi trimise în urma exprimării intenției dumneavoastră de a va înscrie la admitere.
b. Diploma de bacalaureat, în original. Pentru absolvenții 2012, confirmarea promovării examenului de bacalaureat se poate face printr-o adeverință provizorie până la eliberarea diplomei. Candidații care nu au diplomă de bacalaureat au posibilitatea să înceapă cursurile la zi. Creditele obținute la aceste cursuri vor putea fi echivalate în momentul obținerii diplomei de bacalaureat.
c. Adeverință medicală.
d. Două fotografii tip buletin;
e. Copie xerox de pe certificatul de naștere. 
2. Prezentarea la un interviu în față unei comisii. Tema interviului: viața spirituală a candidatului, precum și motivația înscrierii la CBEE.
Interviul va începe în data de 27 iulie 2012, ora 10:00.

Doar pentru candidații la secția de Media
3. Prezentarea unui proiect în oricare din domeniiile media: presă scrisă, internet, fotografie, etc., din care să reiasă interesul candidatului pentru un anume domeniu media. Pentru mai multe informații, scrieți la [email protected] sau [email protected]

Programul de înscriere este zilnic de luni până vineri între orele 8 – 15 la secretariatul Colegiului.


Știre preluată de pe www.cbee.ro
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Opțiuni