Alin Blaine la Ploiesti
Adăugată de AdaMirela in 30/05/2012, citită de 2.858 ori
Autor: Anonim, Categorie: Anunțuri
Alin Blaine la Ploiesti

Tânărul Alin Blaine (28 de ani), originar din Braşov, a dovedit până anul trecut că este cel mai bun iluzionist din România, doar că succesul nu i-a hrănit sufletul. Chiar dacă îşi făcuse un loc în showbiz datorită trucurilor sale incredibile, Alin a renunţat la tot luând o decizie cât se poate de neaşteptată, pocăindu-se.

Fostul iluzionist a renunţat la apariţia în emisiuni, la prezenţa la show-uri şi petreceri, la banii pe care îi câştiga în urma trucurilor şi la fetele care încercau să-l cucerească pentru a-şi dedicat viaţa lui Dumnezeu. Doar că alegerea lui Alin a venit peste noapte, lăsându-i pe cunoscuţi fără cuvinte.

„Mi-a vorbit cineva despre Iisus şi a doua zi am decis să renunţ la tot, la bani, la femei, la maşini, la faima! Când Iisus îţi vorbeşte nu poţi rămâne la fel…“, a spus Blaine pentru Cancan.

De când s-a pocăit însă îşi petrece ziua citind Biblia şi încercând să-i convingă şi pe alţii să se întoarcă la Iisus. În prezent, Alin trăieşte la Braşov din rezervele adunate din spectacole şi speră să-şi întemeieze cât mai repede o familie, să aibă copii şi să devină predicator.

„Am trăit ani întregi în păcat, am cheltuit sute de milioane şi aveam o femeie azi, mâine poate două, foarte multe relaţii şi mulţi prieteni. Acum, mulţi nu-mi mai sunt aproape. Şi mama mea a rămas uimită când i-am spus că mă pocăiesc. Mi-a şi spus să renunţ fiindcă suntem o familie săracă şi ne va fi greu, dar credinţa a fost mai mare!“, a mai spus Alin. (www.newsbv.ro)

Duminica, 24 iunie 2012, incepand cu orele 18.00, ai sansa sa-i asculti marturia intoarcerii la Dumnezeu, la Biserica LOGOS Ploiesti, strada Miciurin nr.6 . De asemenea, pana la aceasta data, gandeste-te la prietenii tai nemantuiti atrasi de lumea sowbizz-ului si invita-i la aceasta intalnire de suflet cu fostul iluzionist Alin Blaine! Intrarea este libera!


Știre preluată de pe crestintotal.ro
Dumnezeu sa te binecuvinteze,frate Alin,sa fi sigur ca Dumnezeu te vrea pentru EL,are un plan maret cu viata ta,Slava Lui ca ai raspuns chemarii,Slava Lui ca Jertfa Sfanta inca are Putere,inca smulge suflete din GHEARA mortii.Te incurajez sa te rogi si pentru prieteni dar mai ales pentru mama ta,Domnul asculta rugaciunea,vede lacrimile copiilor pentru parintii lor.Mult Har, multe multumiri Domnului ISUS pentru felul in care si astazi Lucreaza. AMIN
Adăugat în 31/05/2012 de Ivanliliana27
Fiţi binecuvântat frate Alin, vă aştept şi la Piteşti! Domnul să atingă cât mai multe inimi la Ploieşti prin mărturia ce o veţi aduce!
Adăugat în 31/05/2012 de floridinmaracineni
Fi binecuvântat şi roagă-te ALIN să fi un slujitor adevărat să nu compromiţi Cuvântul Adevărului pentru bani mulţi şi succese mari.
Însoară-te urgent până nu ajungi să umbli prin biserici şi să ţi se dea dama de companie la ceaiurile lor, că sunt pline bisericile de desfrânate,Izabele pe care le vor mânca câini.
Ai nevoie de nevasta ta să nu curveşti ca alţii care au ales calea rătăcită şi preacurvară făcând lucrarea Domnului compromisi cu lumea şi femei lumeşti .
Dumnezeu să îţi ajute!
Adăugat în 04/06/2012 de Crestina_64
Opțiuni