Pastorul Terry Jones a declarat ca va arde alte copii ale Coranului, în semn de protest pentru pastorul iranian închis
Adăugată de AdaMirela in 02/05/2012, citită de 1.626 ori
Autor: Vio Pop, Categorie: Anunțuri
Pastorul Terry Jones a declarat ca va arde alte copii ale Coranului, în semn de protest pentru pastorul iranian închis

Propunerea de a arde copii ale Coranului şi imagini care descriu pe Mohamed în faţa bisericii sale, pentru a protesta împotriva închiderii în Iran a pastorului evanghelic Youcef Nadarkhani.

Potrivit unui ziar, Jones şi un alt pastor vor protesta sâmbătă, la Gainesville, Florida, pentru a cere eliberarea pastorul creştin Youcef Nadarkhani, în prezent închis în Iran.

Pentagonul a cerut lui Jones să-şi reconsidere acţiunile sale, şi-a exprimat îngrijorarea pentru soldaţii americani răniţi în Afganistan, ca urmare a arderii unor copii ale Coranului. În martie 2011, pastorul Wayne Sapp a ars o copie a Coranului şi a transmis imagini online videom care au stârnit un val de violenţe în nordul Afganistanului, lăsând 12 de morţi.


Știre preluată de pe stiricrestine.ro
"Interesant"...
Daca mor americanii, chiar daca sunt oameni nascuti din nou sau nu, Pentagonul nu le cere celor din Afganistan sa isi reconsidere actiunile?
Adăugat în 05/05/2012 de VJAndrei
Nu intaratati la manie , crestini dealungul timpului au murit , nu vad un lucru foarte bun in cea ce face , dar mai multe nu as vrea sa spun .
Adăugat în 07/05/2012 de CamaraBeniamin88
Opțiuni