Un pastor baptist din Sighișoara și soția lui au fost găsiti morți în casă
Adăugată de AdaMirela in 02/05/2012, citită de 2.490 ori
Autor: Vio Pop, Categorie: Anunțuri
Un pastor baptist din Sighișoara și soția lui au fost găsiti morți în casă

http://www.youtube.com/watch?v=2TxRM6afgyg&feature=player_embedded

Un pastor baptist din Sighişoara şi soţia lui au fost ucişi cu sălbăticie în propria casă. În încercarea de a ascunde orice urmă, criminalii au lăsat gazul deschis.

O scânteie putea să declanşeze o explozie care să distrugă toată locuinţa, dar nu s-a întâmplat aşa.

Victimele au fost descoperite sâmbătă dimineaţa, iar poliţiştii înclină să creadă că asasinii au intrat peste ele în casă cu intenţia de a le jefui.

Erau oameni cumsecade, care ajutau pe toată lumea, spun şocaţi apropiaţii celor doi soţi omorâţi.

Vecinii i-au văzut ultima dată pe Vasile şi Victoria Pintican vineri seara. Lucrau amândoi în gradină şi abia aşteptau să vină ziua de sâmbătă, când se întâlneau cu toată familia, pentru că era ziua de naştere a nepotului lor.

Dar n-au mai apucat să se bucure. Au fost ucişi în puterea nopţii de indivizi necunoscuţi. Pastorul, în vârstă de 77 de ani, zăcea fără viaţă în dormitor, iar soţia lui, la parterul casei.


Știre preluată de pe stiricrestine.ro
Intr-adevar traim vremurile din urma,Dumnezeu sa intareasca familia,si pe toti cei care i-au cunoscut,pe cei care au vazut trairea lor frumoasa in Lumina Cuvantului propovaduit de Fratele Pastor.Aceasta trista trgedie sa ne faca pe noi cei ramasi sa ne aducem aminte ca nu stim clipa cand vom pleca de pe pamant,sa fim gata timpul aproape a trecut.DOMNUL ISUS SA VA BINECUVITEZE PE TOTI CEI CE IL IUBITI PE MANTUITORUL AMIN
Adăugat în 03/05/2012 de Ivanliliana27
Amin!!
Adăugat în 05/05/2012 de AdaMirela
Opțiuni